reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

\kurcze katy to rzeczywiście bez majtek sobie nie pobiegasz- ale odbijesz sobie jak skończycie budowę w pl.
wierzę, że Twój tata wydobrzeje, bo przecież zrobicie co tylko w Waszej mocy

a wracają do domów- mój często wydaje mi się za duży-szczególnie jak mam sprzątac:-)

madlen podobno wróci 18, ale to się jeszcze może zmienić- często tak jest

leczę smutki lodami czekoladowymi

reklama
Piateczka lody sa rewelacyjne na smutki,a potem fajnie tylek rosnie..,ale co bedziemy sobie zalowac ;-),moj mi zawsze powtarza ,ze kochanego ciala nigdy za wiele.;-)
wymyslilam sobie przed chwila,ze chyba znowu zaczne biegac..jakis czas temu biegalam,ale zapal mialam chwilowy,moze teraz to sie zmieni..,trzeba cos ze soba zrobci,bo mozna oszalec..

Piąteczka mój mężuś też poza domem. Do delegacji można się przyzwyczaić. Martwi mnie tylko, że kolejna wypadnie na początku moich dni płodnych i nie wiem czy uda nam się w tym miesiącu postarać odpowiednio mocno. ;-)

Co do pozycji, to moja gin powiedziała mi, że przy moim tyłozgięciu lepsze będą pozycje od tyłu, ale w innych przypadkach chyba dobrze jest po misjonarsku z podniesionymi nogami. :happy2:

Kolorowych snów dziewczynki

madlen ja zawsze byłam nie szczupła- ale wręcz chuda- a teraz , przez ostatnie dwa tygodnie mocno mi się przytyło- liczę, że to dobry objaw
i zachcianki mam takie dziwne, że oj np czekolade przegryzam kiszonym ogórkiem:-) przeciez nikt przy zdrowych zmysłach tak nie je:-)
podziwiam kochana- ja na bieganie jestem zbyt leniwa

ŚWIROWANIA CIĄG DALSZY.....HI HI
możecie się głośno z tego śmiać- wiecie do jakiego stopnia mi odbiło? doszło do tego, że nie kupuje w tej chwili kolorowego papieru toaletowego , jedynie biały- żeby lepiej widzieć- strasznie to głupie - wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze powiem wam ze zabolały mnie słowa zagubionej....bo ja wg mnie nie świruje...to ze chce miec dziecko nie znaczy ze świruje poprostu bardzo go pragne i nie moge NIE MYŚLEĆ o tym!!! przy pierwszej ciąży myślałam non stop tylko o maluszku i udało sie!!!moim zdaniem ciezko jest zrozumiec osobie której sie udało te co sie staraja....to tak jakbyśmy my posądzały zagubiona ze np kupowanie ciuszków czy cos zwiazane z dzieckiem to świrowanie....a jakos nie widze zeby forum umierało w pustkach...wrecz przeciwnie....teraz to nie wiem czy tu moge napisac ze staramy sie z m o maleństwo czy to nie bedzie świrowanie z mojej strony...:sorry2:

Piąteczka mój mężuś też poza domem. Do delegacji można się przyzwyczaić. Martwi mnie tylko, że kolejna wypadnie na początku moich dni płodnych i nie wiem czy uda nam się w tym miesiącu postarać odpowiednio mocno. ;-)

Co do pozycji, to moja gin powiedziała mi, że przy moim tyłozgięciu lepsze będą pozycje od tyłu, ale w innych przypadkach chyba dobrze jest po misjonarsku z podniesionymi nogami. :happy2:

Kolorowych snów dziewczynki

Twoja gin ma rację najlepsza pozycja do zachodzenia jest kolanowo łokciowa ,a później nogi do góry;)
U mnie zadziałało a ja gdzieś w necie wyczytałam

piąteczka
znam ten odruch z papierem i się nie dziwię

agnieszka nie wiem czy doczytałaś ale postanowiłyśmy świrować dalej:-)

dziękuję violu to znaczy, że jest nadzieja, że mi nie odbiło tak do końca

poprawił mi sie humor po tych lodach........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie doczytałam bo tak sie wściekłam ze mósiałam napisac.....tak wiec ja OTWARCIE przyłączam sie do świrujących-mierzących tempke,uzywajacych testów owu,latających do kibelka patrzac czy aby @ nie ma i wydajacych fortune na testy ciążowe!!!:rofl2:
tak więc my dziś zaświrowaliśmy i mamy serduszko na wykresiku;-):-pale nie wiem co ta tempka tak spadła...czyba to nie owulka...tak wczas???choc podbrzusze pobolewało....ale wizytke dopiero w czwartek mam miec...

Piateczka czekolada i ogorki ,a feee :-D:-D,ty jestes zaciazona jak nic !!! ale super ,ciesze sie ;-)
Agnieszka a swiruj,my tez swirujemy i dobrze nam z tym ;-)
Viola ,ale przy tylozgieciu najlepiej od tylu,tak mi gin powiedziala jak bylam w pierwszej ciazy..,
ja to ostatnio tak z malzem wariuje,ze pozycje zmieniamy co chwile :zawstydzona/y:,a dzisiaj cos zle sie czuje moj malzonek i obawiam sie,ze nic nie bedzie..buuu...no chyba ,ze mu pozniej przejdzie..;-)

reklama
Do góry