reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Moja gin daje mi recepty bo mówi, że te bez recepty mają mniejsze stężenie. Mam taki zwykły na czarną godzinę, ale skoro do niej idę to sobie wezmę parę receptek też. Poza tym po ostatniej cytologii się nie zjawiłam, tylko telefonicznie się dowiedziałam, że wszystko ok. Ale u mnie wieczny problem z infekcjami jest, tak że jest duże prawdopodobieństwo, że znów trzeba będzie się troszkę podleczyć.
bietka dobrego masz męża, że cię uspokoił :happy2:

reklama
kibitki nie nadazam czytac bo mam troszke a nawet sporo do poczytania do tylu w stronkach ale nadrobie :tak: do BETKA84 mysle szukam karzdego mozliwego badania by muc sobie pomuc i mezowi w otrzymaniu 2 kreseczek dlatego was pytam kiedy jest koniecznosc i obowiazek zrobienia tego dabania bo slyszalam ze niekture babki zrobily to i potem nawet odrazu dwujke urodzily mialy to farta;-) lorelain : mi chyba naprwde juz odbija na punkcie malych ubranek i cjiszko i tp zawsze jak tylko sie wybierzemy z mezem do sklekuw to niema moznych zeby nie objerzec ciuszkow czy wuzkow , ale naprawde jak ujrze 2 kreski to chyba przez te 9 mcy wykupie wwzystko heheeh KATY : poczytalam kilka str wczesniej jak pisalam ze to ty sie ustawilam poznals meza z domem :) powiem ci ze cie rozumiem w 100 % ja tez tam mam mieszkamlam cale zycie w bloku a maz muj mieszka w domu prywatnym gdzie ma w miared duzy dom gdzie mieszka jeszcze 3 rodziny i my i tez karzdy do mnie muwize sie ustawilam i nie musze sie dorabiac najwazniejszego , ja jestem innego zdania jestesmy na etapie remontu salonu i pow ze chce miec swoja nowa podloge meble itp zeby ktos mi nie zarzucil zde przyszlam i polozylam tylko kutrke na wieszaku :) a niech zadroszcza ci co sa gupi... hehe a cio do usypiana dzieci to powiem wam drogie panie to naprAWDE roznie my z mezem teraz w weekend bylismy u mojej psiaciulki tak wysk na male piwko i odwiedziny i maly jej isnal 23.30 mnie zaszokowalo jak male dziecko potrafi tak dugo wytrzymac a ma 20 mcy :) DZOANA : mnie tez cos sie robi jak slysze ze dzwoni kuppela i chwali sie ze np zostanie sie ciocia a samej to jeszcze nie poszczescilo

dzoana co to za humor:no::no::no::no::no::no::no: glowa do gory mojego siostra brala 15 lat tabletki i jest po 30 starali sie kolo 6m ale sie udalo nie wolno miec dolow niee
Staram się być dobrej myśli. Łatwo nie jest, bo wokół mnie jest sporo kobietek w ciąży (zarówno koleżanki jak i rodzinka). Czasem ciężko jest na sercu:-( Tym bardziej, że wydawało mi się, że nie powinno być problemów. Niestety nie wszystko można sobie zaplanować. Uwielbiam chodzić do sklepów smykopodobnych. Na razie tylko oglądam, ale mam nadzieję, że wkrótce sama będę cosik wybierać.

dzoanna witaj no no dobry mąż że do spa wysyła;-)to teraz wypoczeta zrelaksowana jestes to do pracy kochana hehe widze okres płodny masz to nie ma co próżnować
Dobry, dobry, tylko czasem za skórę zajdzie. Jak to Marsjanin;-) Cały czas działamy, może w tym cyklu się nam poszczęści:-) Na razie w pracy siedzę, ale już niedługo do domciu:-)

CUDOWNE WIEŚCI !!!

ILONKO wspaniale :) niedługo się uda :) Cudownie:)

Bietka, ale super:) Ty się nie denerwuj kochana, wszystko jest dobrze(mówi ta najbardziej cierpliwa):) Cudownie, że mąż Cię zabrał na USG:) Kiedy następne? Ja mam za 2 tygodnie i może zobaczę serduszko . PO PROSTU nie mogę się doczekać i denerwuje się każdego dnia (przez brak objawów) więc rozumiem Twój niepokój ale trzeba wyrzycić złe myśli...Jestem z Tobą:) CIESZE SIĘ !!!

witajcie kochane paskudne pisaczki- jak mam nadrobić cały dzień:-):-)

no az mi się w głowie kręci od nadmiaru informacji!!!!!!!!!!!

anaber:-):-):-):-):-):-):-) i jeszcze:-)

cholercia- tylko tyle zapamietałam - wybaczcie

a! losiczka - jest fasolka?

ja się trzymam twardo!!! choc tescik w łapce rano trzymałam- ale córcia dała mi po pazurach

Lorelain - no ja w Polandii tez pracowałam w biurze i też nie wyobrażąm sobie, żeby z dzieckiem do biura maszerować, z tym, że w Polsce mam rodzinę i moja mama spokojnie mogłaby z dzieckiem zostać tu niestety takiego komfortu nie mam. A tutaj przed ciążą nie pracowałam, a propozycja pracy przyszła sama do mnie jak Alinka miała 1,5 roku i od razu była mowa o przyjeżdżaniu do pracy z dzieckiem (to nie praca w biurze, ani żadna taka).
A jak miałabym iść do pracy za 10 E/godz. i płacić za opiekunkę min. 6,5 E - to sorki, ale trochę to byłoby bez sensu o to mi chodziło. A tu młodsze dzieci też w 100% płatne prywatne przedszkole i ok. 14-15E/ dzień.

LOSICZKA - czuje się bardzo dobrze, wieczorkami troszkę juz taka ociężała, ale jest OK. Pamiętasz niedawno się chwaliłam, że 2 kreseczki, a juz zaczynam 12 tydz., ależ ten czas leci...

Anusia ja sie smialam z tego ustawienia:-Dbo obydwoje z mezem w domach mielismy sklepy i ze niby nas do majatkow swoich ciaglo :-D

I tak mi nieraz maz mowi ze mnie z biedy wyciagnal (czyt. do Anglii) a ja dodaje ze z biedy w nedze :-D:-D:-D ale teraz laczymy swoje dorobki i sie budujemy w Polsce a po sklepach tylko slad pozostal

KATYB :) pozostanie heheh pomieszczenie po sklepach pamiatka:-) mi to wsumie obojetnie byle bymiec wlasne sciany jakto sie muwi , nie jestem wymagajaca hehe powiem ci ze tez cie w ajims sensie rozumiem ze czlowiek chodzi zdolowany my juz rok sie staramy i nic to czlowieka naprawde boli a tym bardziej jak bliski ci osoby dzwonia i muwia ze maja 2 kreseczki , my oczywiscie gratulujemy ale serduszku az sie kroi :(

reklama
Do góry