Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... potem Lesiu poszedł do przedszkola na full time ale płacili kupe kasy bo za maluszki płaci się więcej. Mimo wszystko dalej opłacało jej się pracować bo jednak polowa pensji zostawała w portfelu. Teraz w tym roku poszedł do szkoły to wreszcie mają finasowo luźniej. 
URODZILAM 4 CHLOPAKOW WIERZAC ZE MOJA OWULACJA JEST NA 14DZIEN TAKA KSIAZKOWA NO TO PACH NA 11D I CO WYCHODZILY CHLOPAKI :-)A CZEMU? BO JA MAM CYKLE 26-27D WTEDY OWULKA MIEDZY 12-13D CZYLI CO? DZIEN PRZED OWULKA NAROBILAM SOBIE CHLOPAKOW :-):-):-)A PLANOWALAM OCZYWISCIE DZIEWCZYNKI;-);-);-) DOPIERO DZIEKI FORUM KALKULATOROM DOSZLAM DO TEGO CO JEST TAKIE PROSTE I OCZYWISTE CHOC NA FORUM JAK ZAPLANOWAC PLEC DZIECKA PISZA DZIEWCZYNY ZE LEKARZE TWIEDZA ZE TO TYLKO LOTERIA:-) W ZADNA LOTERIE NIE WYGRALAM NO TO MOZE W KONCU W TE CO SIE NAZYWA CORA TRAFIE!!!!!!! ALE BEDZIE CIEZKO MAZ NADAL TWIERDZI ZE KONIEC STARANEK :-(WIEC BEDE MUSIALA KOMBINOWAC DZIEWCZYNKI;-);-);-)
,no i tak sie trafila najpierw corcia a potem synek 

http://www.plecdzieckaplanowanie.az.pl/kalendarz_chinski_plec_dziecka.htm