reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka jeden lekarz kazal mi wlasnie w tym miechu przyjsc po 10 miesiacach wlasnie
Bietka ja ogolnie 27 dc mam w tym miesiacu mialam 30 dc cos sie przestawiloa sluz płodnu około 10 dc mam i trzymam mocno kciuki aby sie Tobie udało:)

reklama
ZAGUBIONA PIEKNY SUWACZEK:-) AGNIESZKO2 WITAM A JAK DLUGIE MASZ CYKLE?JA MAM 26D DZISIAJ 3DC ILONKO A JA OBIECALAM SOBIE ZADNYCH TESTOW OWOLACYJNYCH A DZISIAJ KUPILAM:wściekła/y:ALE TEMPERATURKI NAPEWNO NIE BEDE MIERZYLA BO SIE OBRAZILAM NA TERMOMETR;-)A JA CZEKAM NA RESZTE SUWACZKOW:-)

bietka- trzeba wyczaić śluz ale czysty - tzn samo białko, bez nitek białych, najbardziej rozciągliwy , bo 10dni to cos za długo miałas taki śluz - tak mnie sie wydaje, ja mam przewaznie 5 dni ale tylko jeden dzien taki czysty bez nitek !!! w tym cyklu miałam bardzo go mało;(((
Aga to kurcze trzeba iść ,ale mam nadzieje ze teraz juz zaciążysz,ojjjjjj biedny ten Twój chłopina hihihi w tym cyklu :P:P:P:P:P :-D:-D

losiczka- testy niech będą,nie zaszkodza :))))))))))

ja mam 28dniowe cykle :P

AGNIESZKO 2 TO BEDZIEMY SIE STARAC I TESTOWAC PRAWIE TAK SAMO A WIECIE CO JA WLASNIE ZROBILAM?????ZAMOWILAM SOBIE NA ALEGRO ROWEREK STACJONARNY:szok: I BEDE SOBIE JEZDZILA NA NIM ZEBY NIE MYSLEC CIAGLE O TYM SAMYM NO CHYBA WIECIE O CZYM? A JAK ZACIAZE TO MEZA ZAGONIE ZEBY SIE NIE KURZYL ;-)HA HA

reklama
Losiczka ja kupilam taki normalny rower aby tez nie myslec i popracowac nad figura
dziewczyny cos łykacie aby delikatnie wspomoc albo czy wasi cos łykaja??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry