reklama

Zaczynamy staranka :)

Aga- no mój by na pewno nie narzekał !!!!!!!!!!!! hihih :)
losiczka - fajna sprawa rowerek , sama o tym pomyśle jak kiedys juz urodzę :P bo na pewno przytyje jak słonica wiec bedzie co zrzucać :)

Nic mi sie nie chce,,,,,,, buuuuu!!!!!!!!!!!!!!!a musze sie niedługo szykowac bo na kawkę wybywam do znajomej :) i przy okazji po biżuterię, bo mi kochana zrobiła i mojej mamuśce :) :):):):):):)

reklama
agnieszko2 ja lykam folik wapno i od wczoraj wiesiolek bo sluzu u mnie to szukac z lupa;-) moj najmlodszy spi a kubula do 16 w szkole NO I SLICZNEGO MASZ SYNUSIA MOJ PIERWORODNY MA NA IMIE MATEUSZ OJ ILONKO CZYZBY ZACHCIANKI???? ZYCZE CI TEGO Z CALEGO SERDUCHA

Ostatnia edycja:
ja łykałam wczesniej wiesiolka castgnusa i folik ale na miesiac przestalam i od tego cyklu zaczełam znow ale bede sumiennie łykac mojemu kupilam salfazin podobno dobrze pomaga to sa witaminy i ziolowe wiec nie zaszkodza:)
Losiczka wiesz jak łykac wiesiołka do którego dc?? a jak długo sie o chłopaków starałas??

Dziewczyny co ja mam nadusic na klawiaturze zeby nie pisac ciagiem tylko zeby mi cholerka zjezdzalo na dol tzn jedno zdanie w jednej linijce np? Ja dupa jestem co do techniki:-(AGNIESZKO2 Z TEGO CO CZYTALAM TO DO DNIA OWULACJI CZYLI U MNIE DO 12DC JEZELI CHODZI O STARANIA TO PIERWSZYCH DWOCH CHLOPAKOW TO GORA 2 CYKLE TRZECIEGO TO SAMA NIE WIEM;-)HA HA A OSTATNIEGO TO CHOLERCIA 7 MIESIECY NAM TO ZAJELO:-) ALE TERAZ TO MOJ NASZ 3CYKL JA Z WITAMINKAMI MAZ BEZ FAJEK ALE JAK PEWNIE WIESZ STARAMY SIE O CORE WIEC TO PEWNIE POTRWA CYKLE MAM 26-27D WIEC KONCZYMY GORA NA 9DC A POTEM TO JUZ CZEKANIE DLLLUUUGGIIEEE CZEKANIE

Ostatnia edycja:
hehehehe macie racje nie możliwe abym miała tak długo śluz płodny. chyba coś pokręciłam z tymi obserwacjami :)
dzięki za wsparcie...
zzagubiona gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ilona - śledzik ... no ja nie wiem o czym to świadczy :) oby zachcianka :)

Bietka ja czuje bo mnie janik w tedy kłuje i towarzyszy temu śluz ... moze to jakies pozostałosci albo niektorzy mówia ze to pozostałosci po kochaniu wiesz o co mi chodzi;-)czy ty jestes z 84 roku??
Losiczka ja tez bym chciała córeczke ale po tak długich staraniach to wiadomo ze ze wszystkiego bedziemy sie cieszyc a ja wtym miesiacu nie wiem do kiedy ale chyba do konca a co tam moze sie uda w ktoryms dniu

Ostatnia edycja:
reklama
tak wiem, może to właśnie pozostałości ...
no nic zobaczę za niedługo... ogólnie mnie też kłujei wsłu****e się w swój organizm. W tym cyklu prawy jajnik dawał tak czadu, że szok :) i chyba rósł właśnie pęcherzyk ... około 14 -15 dc przestało boleć, Teraz 20 dc - nie wiem ile odczekać by zrobić test ciąż....
przytulanko od 7 do 20 dc. Kurcze... jak się nie wstrzeliłam to nie wiem :( na testy owu wydałam majątek i nic z nich nie wyszło :(
Agnieszkak2 już za niedługo startujesz ze starankami - oby szczęśliwie :):):):)
dajecie radę tak codziennie ??? ja co 2 dni z M i mam dość :P hehehehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry