Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bietka my juz od wczoraj zaczelismy ogólnie to nie było codziennie tylko co dwa trzy dni tylko wtamtym miesiacu za mało było za duzo na głowie ...a nie wiem czy dam rade codziennie ale czegos trzeba sie chwytac narazie mam ochote na codziennie a zobaczymy jak wpraktyce wyjdzie hihi.... a wiesz codziennie bo jak teraz nie wyjdzie to ja juz sama nie wiem co jest a co do objawów to powiem szczerze nie wierze dopiero brak @ tydzien i testy pozytywne bede wierzyc za duzo sie staram i juz nie wierze w zaden objaw na poczatku to wszystko przechodzilam a potem wieksze rozczarowanie jest niestety:-(
bietka- na razie mam chec na sledzia wiec jem, a czy to zachcianka sie okaze za 4-5 dni aga- działajcie codziennie w tym cyklu, a nóż widelec moze o to chodzi w Waszym przypadku )))
losiczka-tak jak pisze aga naciskaj ENTER jak chcesz linijke nizej przejść
mąż twardy?????? nie pali nadal???????????
aga-ja tez teraz nie patrze na objawy - bo u mnie to i na @ mogą byc,albo urojone !!!!!!
no właśnie może trzeba codziennie Aga wiem jak przychodzi @ i jakie to rozczarowanie wiem też, że można sobie wmówić wszystkie objawy... tak działa nasza podświadomość... ale jesteśmy tu po to by się wspierać... i uda nam się wierzę w to !!!!
zzagubiona dała rade - my też
a ilona czekamy na wieści
Bietka dokładnie kto sie tak bardzo rozumie jak nie my staraczki hehe ja tez w to wierze ze w koncu upragnione dwie kreski znajda sie przed naszymi oczami a teraz mocno za Ilonke bo to ona zobaczy dwie kreseczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bietka- napewno Wam napiszę w niedziele rano jaki wynik może juz test wstawie jak bedą II krechy ( ale i tak się nie łudzę )
to co ja przezyłam w poprzednim cyklu to ja dziękuję jeszcze raz przechodzić !!!!!!!!!! wiec teraz LUZIK a testy i tak kurcze wyczekuje hehe , niech juz lezą i czekają na swoją kolej ) Aga- oj MY to jestesmy obie pokręcone z tymi objawami jakby nie było
GRUNT TO POZYTYWNE MYSLENIE
no paczcie zagubionej tak tempka spadała na łeb na szyję i co ??????? są dzis II krechy, aż w szoku jestem-powaznie, bo jak spada to raczej marne szanse na ciązę a tu bach) SUPER !!!!!!!
Aga cos za pewna siebie jestes , czy TY coś wiesz ?>???????? hihi moja wróżko
hehehe i to mi podoba trzeba wierzyć ...
z drugiej strony tak myślę sobie, jak Ci wszyscy ludzie zaliczają "wpadkę" ? Też czasami się zastanawiacie???
przecież łatwiej nie zajść niż zajść ....
trzymamy kciuki za ilonkę...
oj bo te z wpadki nie chca a nam psychika blokuje niestety Ilonka ja juz wiem ze ty tak bo twoj byl kolo owulki a wiec co z tego moze wyjsc tylko jedno hihi
lece po Matiego a pozniej robota wiec wieczorem sie odezwe buzka
bietka- no ale zobacz jakiego trzeba miec pecha aby nie zajść, przeciez w spermie jest kilkanaście milionów robaczków a potrzebny jest TYLKO JEDEN -no a nam jakoś sie nie udaje !!!!!!!!!
Co do tych panienek które bzykają sie na disco w kiblu a potem wpadają to wolę nie pisać , bo mnie moderator zlinczuje o słownictwo
po prostu głupie pindy mają dziecko od tak, po pijanemu nawet "robione" , a inne pary , małżeństwa nie mogą mieć ,mimo ze niczego tak nie pragną jak dziecka !!!!!!!!!!!!!!! i to jest nie fer !!!!!!!!!!!
Aguś-leć miłego po południa
i Wam także życzę miłego popołudnia Ja tez lece bo trzeba zaraz wychodzić a jeszcze nie wyfiokowana
do wieczorka :*
Hej!
Witam nowe staraczki Zagubiona gratulacje! Ja mam dzis 18dc i kurde jak pilam kawe bylo mi niedobrze Mam nadzieje ze naprawde tak bylo a nie ze sobie wmowilam. Jestem poza tym juz tydzien chora i bylo lepiej a dzis znow kicham i prycham i chusteczki sa moimi przyjaciolmi teraz. Staranka nadal sa nie wiem czy sie juz na cos przydadza ale co tam zawsze jakas rozrywka hehe
Buziaki Kochane