reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bietka- napewno Wam napiszę w niedziele rano jaki wynik :) może juz test wstawie jak bedą II krechy ( ale i tak się nie łudzę )
to co ja przezyłam w poprzednim cyklu to ja dziękuję jeszcze raz przechodzić !!!!!!!!!! wiec teraz LUZIK :-D:-D:-D a testy i tak kurcze wyczekuje hehe , niech juz lezą i czekają na swoją kolej :))
Aga- oj MY to jestesmy obie pokręcone z tymi objawami jakby nie było :-p
GRUNT TO POZYTYWNE MYSLENIE
no paczcie zagubionej tak tempka spadała na łeb na szyję i co ??????? są dzis II krechy, aż w szoku jestem-powaznie, bo jak spada to raczej marne szanse na ciązę a tu bach:)) SUPER !!!!!!!

Aga cos za pewna siebie jestes , czy TY coś wiesz ?>???????? hihi :P moja wróżko :)
a powiem ci ze z ta temp. to ciekawa sprawa bo dzis 37,4 bylo:d

no nie nie nadążam was czytac dziewczyny!!!ale wy piszecie i piszecie!!! witam nowe staraczki!!!i &&&&&&&&&&&&za was aby sie udalo szybko zaciążyć!!!
a ja kupiłam sobie tesciki dzis ale te zwykle 25 czułości i tak mnie korcą....ehhh ale to za wczesnie bo dzis 23 z 28dc...

agnieszka a jakies objawy masz? jestem ciekawa kiedy najwczesniej sa? Nasze kochane zafasolkowane powiedzce kiedy Wy po raz pierwszy poczukyscie objawy? W ogole dziewczynki napiszcie skad jestescie i ile macie lat? Ja jestem z Poznania i mam 27 latek:)

ja mialam jako pierwszy taki dziwny objaw bol glowy kilka dni po przytulanku a 5 dni temu klucie brzusia i sennosc, siusianie tez kilka dni po przytulanku bylo czeste

stargard 22lata

dziewczyny nie nadążam was czytać tak się rozpisałyście. u mnie nadal brak jakichkolwiek objawów. czekam do poniedziałku ale bez nadziei:-(. postanowiłam nie szukać nawet objawów bo to tylko niezdrowo nakręca człowieka. co ma byc to bedzie. jak nie teraz to kolejny cykl przed nami. Wierzę że w przyszłym roku wszystkie będziemy już mamuśkami.

jestem z Krakowa, 27 lat .... czekam na pierwszego dzidziusia i nie mogę się doczekać ....
dzisiaj 20 dc.... przy cyklach 25-28, a nawet raz 31 się zdarzył.
agnes głowa do góry ...
kurcze mam w sobotę wesele kuzynki - to będzie 23 dc - jak myślicie mogę pić??? czy raczej nie pić alkoholu na wszelki wypadek :( jestem tak zestresowana, że mały rozluźniacz by się przydał... ale nie chcę sobie zaszkodzić.... :(

reklama
Bietka ja mialam 3 wrzesnia wesele tylko ze to byl moj 17dc i tez mialam taki dylemat nie wiem co Ci doradzic to zależy od Ciebie :) ale na wszelki wyadek mozesz bete zrobic tylko nie wiem czy Ci cos wykaze sprawdz na necie jak wzrasta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry