reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No
oby ja jakby co to poraz 5 zalicze raszeje na poznanskiej
SMACZNEGO AGNIESZKO
NO DZIEWCZYNKI JA JUZ SIE Z WAMI DZISIAJ ZEGNAM MAZ JEDZIE DO DOMKU ZJE OBIADEK I POTEM TRADYCYJNIE SIADA DO SWOJEJ GRY WIEC MILEGO WIECZORU WAM ZYCZE I DO JUTRA PA PA

Ostatnia edycja:
losiczka ja to porodowke lutycka zalicze mam blisko i podobno nie jest tam zle:) najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa. Dziweczynki jakbym byla juz zafasolkowana to bylabym w 3 tyg:) a jeszcze musze tyle czekac do testowania:( buuuu

ja zalicze lutycka bo tam mam najblizej piechota moge isc:) Wazne by dzidzia byla zdrowa:) agnieszkak nie objadaj sie tak hihi. swoja droga to ja wlasnie wciagnelam frytki mniammmm.
agnieszkak tez bym juz chciala wiedziec czy sie udalo. Moj juz wariuje tak chce miec juz dziecko ze co mu powiem ze zle sie czuje to on sie cieszy i mowi ze jestem w ciazy:) ehhh te chlopy :-)

Ostatnia edycja:
haha no frytki mniam i tak prztylam od staranek a od jednej babeczki nic mi nie bedzie:) co do porodówki to ja najblizsza mam 30 kilosów bo u nas w szpitalu nie ma jeszcze
a to twoje pierwsze by było??

agnieszkak tak to moje pierwsze dzidzi by bylo. staramy sie od 1.08 odkad odstawilam tabletki. w tamtym cyklu wiedzialam ze sie nie uda no ale moze w tym sie uda:) licze na to z calego serca. ja tez przytylam a dokladniej mowiac to ja z kazdym dniem jestem wieksza sama nie wiem dlaczego:( poki co moj nie narzeka wiec jest ok hehe:)

ŁŁŁŁŁŁooooooooo boże ale wy się dziś rozpisałyście:)

Witam nowe dziewczynki Bietka i Agnieszka :) życzę powodzenia i wysyłam fluidki:)

Widzialam że rozmawiałyście o przytulankach my w zeszłym cyklu przytulaliśmy się codziennie i nic z tego nie wyszło a w tym cyklu dzień przed owulką i dzień po :) i udało się:)

Dziewczyny ja mam takie pytanie kiedy trzeba powiedzieć pracodawcy o ciąży? Jak lekarz da zaświadczenie?

Zagubiona, Katrina na kiedy macie terminy? Mi wychodzi 29 maj:)

reklama
hej Viola ja wiem ze czasem nie potrzebnie codziennie ale ja juz prubowalam i tak i tak wiec ostatni cykl przed powaznym leczeniem jest jak nie wyjdzie
a pracodawcy chyba najlepiej w trzeci miesiacu ale nie znam terazniejszego prawa poszukaj w prawie pracy czy juz mozesz powiedziec dzieki za fluidki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry