reklama

Zaczynamy staranka :)

Cześć wszystkim :D ale tu dużo dzisiaj czytania :)

Też witam wszystkie nowe staraczki :) To forum szczęśliwe jest to pewnie już niedługo wszystkie zafasolkujemy :D

Co słychać ogólnie? Jak się czują wszystkie szczęściary i przyszłe mamy? Już pierwsze 'oszołomienie' minęło? Fajnie macie:D

Ja jak na razie mierze tempkę, a od 15 dc mam brać luteinkę na noc... Ale tak myślę, że od 18 dc zacznę, bo ja mam chyba później owulkę...
Miłego wieczorku:)

reklama
heeeeeloł :-)

Wróciłam i Ja :D,super popołudnie miałam:) no i biżuterie mam :) juuuuupi !!!!!!!!!!!!!!!
strasznie mi sie podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolczyki.jpgkolczyki2.jpg
zdjęcia brzydkie bo z telefonu robione, ale w rzeczywistości te kuleczki tak sie pięknie mienią w świetle_ miodzio !!!!!!!!!!!!!!!!!! bliska znajoma ma zdolności takie :)) Jakby któraś chciała taki komplet ( TANIO!!!!!!!!!!!) to ONA chętnie zrobi, oczywiście ma inne wzory kolory kulek itd ;)

Aga- mam nadzieje kochanie moje ze nie bedzie potrzeby leczenia, ze uda sie bez tego w tym cyklu !!!!!!!!!!!!!!!
ja sie staram od listopada 2010r- jak wiecie po drodze dwie ciąże i dwie nieudane :( ale wierze ze sie uda, i ze dzieciątko tym razem bedzie zdrowe i silne, gdybym w TO nie wierzyła nie było by mnie tu z Wami kochane:)
poza tym mam lat 24, mieszkam niedaleko Kielc/Radomia :) w sumie to w połowie drogi między Kielcami a Radomiem :P

bietka- hmmm.. no ciężka sprawa ale mysle ze lampka wina Ci nie zaszkodzi ale Ja pewnie bym sobie odpuściła albo bete zrobiła dla pewności,poza tym aby sie dobrze bawić nie trzeba pić :P

ja musiałam jeszcze teraz wstawić moją słynna babkę majonezową :)
Aga- podrzuć mi tu szybko ze 2 babeczki ::tak::-D:-D

aaaaaaaa no i testy mi przyszły , ale juz głęboko wrzuciłam do szafki :O)

reklama
agnieszkak a kiedy masz planowo miec @? ja bylam w poniedzialek u gina i mi powiedzial ze jak do 3 pazdziernika nie bedie @ ( a mam nadzieje ze jej nie bedzie ) to mam testa zrobic. ale znajac moje szczescie to bedzie 1 krecha buuuu :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry