ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
katrina- ja tak naprawdę daje ok 2 łyżki stołowe majonezu , możesz dać 3 łyżki jak chcesz a olejku to ok 5 ml, u nas są te po 10ml wiec połowe tego daje, albo daj paczuszkę cukru waniliowego , jak komu wygodniej
No i ja tez czasem robię tak, ze białka ubijam osobno a te jaja z cukrem ubijam daje potem reszte składników i na sam koniec mieszam powoli łyżką z białkami,
aha mozna tez połowe ciasta wlać do formy a drugą połowe wymieszać np z kiślem bądz z kakao
z kiślem wychodzi taka fajna lekko kwaśna , z kakao taka słodziutka, ale kazda wersja znakomita 
Dziewczyny po tabletkach może sie wszytsko rozregulować wiec dobrze by było poobserwować nawet 2 cykle, czy są w normie czy nie, jak tak to do dzieła
)))))
Ja po tabletkach z małym zaszłam w 3 cyklu
))))))))
No i ja tez czasem robię tak, ze białka ubijam osobno a te jaja z cukrem ubijam daje potem reszte składników i na sam koniec mieszam powoli łyżką z białkami,
aha mozna tez połowe ciasta wlać do formy a drugą połowe wymieszać np z kiślem bądz z kakao
Dziewczyny po tabletkach może sie wszytsko rozregulować wiec dobrze by było poobserwować nawet 2 cykle, czy są w normie czy nie, jak tak to do dzieła
Ja po tabletkach z małym zaszłam w 3 cyklu