reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam również:)
Ilonka co z twoją tempką? :wściekła/y: wczoraj wpadłam tylko na chwilkę i nawet nie zerknęłam na twój wykresik:( Tulę mocno czerwiec będzie twój:) A teście i rodzice szczęśliwi bardziej teście bo oni tylko 1 wnuka mają i nie za często go widują...

Zagubiona takie ciche dni miło się kończą;)

Miłej niedzieli wszystkim:)

reklama
witam sie witam niedzielnie!!!
nie pisałam wczoraj bo nawet nie miałam okazji,,, ale za to wy tak piszecie ze ie ma was kiedy czytac!!! ja wczoraj przyznaje nie mierzyłam tempki bo zapodziałam gdzies termometr a nie chciałam zmieniaz na elektroniczny...okazało sie ze był koło kompa ale dopiero wieczorem go znalazłam to juz nie mierzyłam...tylko dzis... i 36,8 mam ale sama nie wiem bo mam troszeczke katar moze to na to wpłyneło...
a co tam u was??? jak tam ilona tempka dzisiaj?? agnes chyba jutro testuje???tak wiec dla niej i ilonki &&&&&&&&&&&&& za 2 krechy!!!
tak sobie mysle ze juz sporo zafasolkowanych u nas!!!jakis szczesliwy ten wątek!!!
my dzis mamy msze za 3 rocznice ślubu!!!ale to zleciało!!! a dokładnie ślub bralismy 27 wrzesnia...mógłby sie prezencik na rocznice trafić!!!
miłej niedzieli wam życze kochane!!!

hej
u mnie tragedia jednym słowem, brzuch boli na @ wiec jutro juz przyjdzie, wątek szczęśliwy ale nie dla mnie raczej !!
Aga- tempka Ci podskoczyła wiec fasolka na pewno to juz jest, bo na jutro masz @, wiec beda II kreski
ja dziś zrobiłam i negatywny ale w sumie głupia jestem ze zrobiłam skoro mam taką tempkę do dupy !!!!!!!!!!!
mam ochotę sie pochlastać i tyle i najlepiej zaprzestać starań bo niby sie nie nakręcam a jak przychodzi @ to mam wszystkiego dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!

miłego dnia

agnieszko na wykresie masz zaznaczana temp 37,8 a w opisie ze 36,8 no i wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

ilonko to staramy sie nadal ale razem nie zapomnij ;-)
ILONKO PRZESTAN PROSZE GLOWA DO GORY

Ostatnia edycja:
losiczka czuje ze tu każda w Was zaciąży a Ja jak zwykle bede na koncu !!!!!!!!!!!!!
brawo za spostrzegawczość codo agi wykresu, ale nawet jak to jest 36,8 to i tak ładnie, bo nie spada Jej wiec jest szansa ze to fasolka !!!!!!!!

a no losiczka dzieki dzieki ja taka ciemna jestem ze sie nie kapnełam hehe oczywiscie 36.8 tempka dzis;-) ale tez mnie brzuchol pobolewa jak na @ wiec ilonko nie martw sie jak by co na nastepny cykl jestesmy juz 2...ale dzis u ciebie tez był skok tempki tak wiec nic nie wiadomo...

aga- nie ma co brać tych moich temp, w sumie pod uwagę, bo wczoraj źle zmierzyłam wiec mogło być wyżej jakbym spała dłużej i zmierzył mi dobrze termometr wiec dziś moze to jest znów spadek..... ale jak mówię brzuch boli na @ i czuje ze jutro juz bedzie....!!! nie ma innej opcji , bo jakby była ciąza to powinna byc coś koło 37 a nie taka jak moja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczynki :-)
Ilonko Kochana nie martw sie zapewne niebawe zaciazysz i bedziesz nam sie zalic jak to zle sie czujesz i w ogole hihi. Ja mam dzis 23 dc i mam tak mokro jakbym sie zesiusiala a wczoraj myslalam ze sie w lozko "zwymiotuje" strasznie mnie mdlilo i zoladek bolal dzis tez troche mdlilo ale nie az tak jak wczoraj no i cycusie moje sa inne jak zawsze. Jak ja juz bym chciala wiedziec czy jest fasolka? Za wczesnie na testa nie? nie wykaze mi jeszcze nic?
Losiczka wstrzasy od staranek bede niebawem czuc hihi?
Buziaki Kochane

reklama
agnieszka ostatnie 2 cykle mialam 31 dni. Poprzednie byly z tabletkami. Za ok tydzien powinnam miec @. Gin mi powiedzial ze jak do 3.10 nie dostane @ to mam zrobic testa. Mozliwe zebym miala jakies objawy jak juz jest fasolka czy to za wczesnie?

No wiec tak dziewczynki: pospalo mi sie i jeszcze bym spala no ale wstalam zeby nie bylo ze leniuch jestem no i siusiu czesto chodze. Fasolka? :-) oby!

Ostatnia edycja:
Do góry