reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona- jak to ??????????? jakim cudem wyparowało az 400zł ?????????? moze coś zaległego było i bank pobral??????? Nam raz jakos uciekło prawie 200zł i okazało sie potem ze to ubezpiecznie mieszkania, wyjaśniło sie ale i tak narobilismy ambarasu w banku hihi
madlen czasem bym chciała być tak zalatana w ciągu dnia, przy małym nie mam tyle roboty zeby nie miec czasu na nic wiec na razie mam "lekkie" czasy, :-D
Viola- mam nadzieje ze napiszesz dzis jak było na wizycie !!!!!!!!!

reklama
niestety nie nie mam ani debetu ani kredytu ani zlecen stalych, jutro m pojdzie to zalatwic ja nie ide bo ja nerwus jestem, nie chce dziecku zaszkodzic

napewno sie to jakos wyjaśni !!!!!!!!tak po prostu nie mogły zniknąć wiec bedzie dobrze, a TY faktycznie siedz w domu, niech chłopina to załatwi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kilka miesiecy temu podobna mielismy sytuacje tylko ze na mniejsza kwote wiec dalam spokoj moze zzle cos obliczylam ale teraz to napewno nie my wydalismy tylko bank cos sknocil. czytalam na necie ze polbank jakis inny bank przejmuje i nie jestem pierwsza osoba w tym roku ktorej kasa poprostu znikla jest to rzadkie ale kilka osob tez kase stracilo

nie wiem tego nie pisali ale pamietam jak mojego tate okradli i mial karty ubezpieczone wojowal z bankiem ponad rok tylko ze w jego przypadku to zlodziej polakomil sie na prawie 10 tys. zobacze moze to jakies przeciazenie lub blad systemu byl bo na koncie pokazuje ze jest kasa wiec rano podskocze do innego bankomatu wyciag wezme :D.

mam nadzieje ze zakonczy sie to dobrze, ale daj spokój, tyle nerwów zeżrą te banki ze głowa mała !!!!!!!!!!!!

powiem ci ze bylam w pkobp i nigdy nie mialam takiego problemu przeszlam do tego banku bo M tu konto mial i chwalil sobie, kilka mies temu otworzylismy to mistrzowskie konto co kowalczykowa reklamuje i co chwile jakies problemy ehh

oni mistrzowsko ale kradną kasę :wściekła/y::wściekła/y: My mamy juz ponad 2lata w PKO SA i zadowolona jestem bardzo!!!!!!
Myślę ze bedzie OK, pewnie pomyłka albo cos z systemem !!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ma któraś z Was konto na FB ???????

reklama
Do góry