reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie dziewcznki :-) Ladna dzis pogoda a ja znow musze do ZUSu wedrowac ehhh ja to sie tam nachodze. Wiecie co zauwazylam ze mam od jakis kilku dni taki gorzki niedobry smak w buzi hmmm jem co zawsze wiec mnie to dziwi a poza tym to dzis znow sobie mierzylam z ciekawosci tempke i znow wyszlo mi 37.3 identycznie jak wczoraj. No ale nie mierze normalnie regularnie wiec sie nie sugeruje a z ciekawosci moge sobie mierzyc. Chyba sie skusze i zrobie jutro rano test albo dzis popoludniu bo mam dzis 25 dc wiec powinno juz cos chyba pokazac co? Jak mysliscie? Nawet jak wyjdzie negatyw a @ nie bedzie w poniedzialek to i tak zatestuje w poniedzialek. Jestem zalamana bo jak teraz nie bedzie fasolki to w przyszlym cyklu tez nie bedzie bo w same dni plodne mnie nie bedzie bi lece do irlandii i du... a ze staranek no ale zobaczymy jak to bedzie :-)
Milego dnia

reklama
bobo jak coś to juz jutro rano z moczu porannego zrób i jesli nie masz testu jeszcze to kup ACON, bo on jest najczulszy (10) !!!!!!!!! bo tym zwykłym co ma czułość 25 to moze jeszcze nie wyjść ,a sie pewnie zdołujesz jak bedzie I kreska !!!!!!!!! poza tym temperatura ładna, jesli mierzysz tak jak sie powinno, bez wstawania z łóżka itd to dobrze to wrózy ale to nie znaczy ze moze nie zlecieć, wiec własnie szkoda od początku nie mierzyłaś!!!!
mam nadzieje ze to fasoleczka ;)
Ja teraz będe Was na ziemie stawiać , abyście sie nie potrzebnie nie nakręcały :p :-D

Witajcie środowo,

Viola - nie wiem jaki to jest koszt, ale tutaj wszystkie te badania dla ciężarnych są free, pewnie jak będe w poniedziałek na wizycie u położnej to mi też krew pobierze na te badania,

Ilona - ja mam właśnie taki wózek, na dużych pompowanych kołach i z dużym koszykiem,

Bobofrutek - a gdzież to do Irlandii sie wybierasz?? Pewnie gdzieś na południu...

kartina lece do limerick :-) mam tam rodzinke i sama tam mieszkalam. a Ty gdzie przebywasz?
ilona spokojnie nie nakrecam wrecz przeciwnie; jakos nie sadze bym miala to szczescie i by sie udalo wiec mozesz byc spokojna, pojde dzis do apteki i kupie ten najczulszy i jutro z rana zrobie a jak @ nie bedzie do poniedzialku to w poniedzialek powtorze :-)

Ostatnia edycja:
czesc kochane moje
O widze ze ilonka przejmuje moja role :-D.
Zaczelam swirowac za 5h do gina a ja chyba wszystkie czarne scenariusze zdazylam przerobic grrr.:wściekła/y:

zagubiona - To Ja stawiam Cię do pionu !!!!!!!!! bedzie dobrze słońce, juz niedługo zobaczysz dwa pęcherzyki hihi !!!!!! :p:p:p ale wiem jak to jest, ja tak samo bede sie bała jak kiedys zajde, najgorsze bedą dla mnie pierwsze wizyty !!!!!!!!!!!

witam w piekny sloneczny dzien.:-)
w kalendarzu jesien a za oknem piekna wiosna !!,od razu humorek lepszy ;-),id ezrobic sobie kawke i zaraz wracam ;-),poczytam was troche bo wiedze,ze tu znowu sporo napisane..:tak:

zagubiona - To Ja stawiam Cię do pionu !!!!!!!!! bedzie dobrze słońce, juz niedługo zobaczysz dwa pęcherzyki hihi !!!!!! :p:p:p ale wiem jak to jest, ja tak samo bede sie bała jak kiedys zajde, najgorsze bedą dla mnie pierwsze wizyty !!!!!!!!!!!

mi wystarczy jeden. Dzisiaj sie dowiedzialam ze kuzyna dziewczyna w 15tc stracila blizniaki, bo debile w naszym szpitalu puscili ja po dwoch dniach do domu gdzie dziewczyna krwawila.

Zagubiona bedzie dobrze,;-)tylko nie wbijaj sobie do glowy czarnych mysli...:no::no:
Viola moja siostra tez chodzila do prywatnego lekarza,ale raz poszla na NFZ i wszystkie te poczatkowe badania,ktore do tanich nie naleza miala za darmo..a potem juz tam wiecej nie poszla,tylko do swojego-prywatnie,no ale pozniej to gl.krew i mocz a to ponoc takie drogie nie jest..;-)
Bobofruterk oby to byla fasolina !! kciuki zacisniete &&&&!!,kup test i daj nam znac :tak:

reklama
witajcie dziewczyny!

piękna pogoda dzisiaj u mnie. aż humor inny i nawet @ nie przeszkadza. teraz czekam na staranka i zobaczymy. kciukasy zaciśnięte &&&& za wszystkie starczki. mam nadzieję że teraz na lipiec się załapiemy. ale było by fajnie. :-D

bobofrutek daj znać jaki wynik testu

viola moje znajome tez tak robią idą do lekarza na fundusz który zleca badania i nie muszą płacić a potem wracają do swojego gina prywatnie

Ostatnia edycja:
Do góry