reklama
D
Dzoana.a
Gość
Oby&&&&&&& Spróbuję tego kalendarzyka, ciekawe czy się sprawdzi w moim przypadku:-)
Z
zZagubiona
Gość
czyzby u wszystkich naszych staraczek byly dni przytulaskow ze tak cicho tu
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Oby&&&&&&& Spróbuję tego kalendarzyka, ciekawe czy się sprawdzi w moim przypadku:-)
taki kalendarzyk ma w sumie sens jak sie ma regularne cykle, trzeba obserwować swoje ciało, ale chyba najlepiej nie liczyć tylko kochać sie co 2 dzien, bez myslenia w trakcie ze teraz musi sie udać hehe, wiem ze łatwo mówić ale to jest sposób na sukces
D
Dzoana.a
Gość
Piękna pogoda to się korzysta, póki można. Za niedługo zacznie się plucha i będzie wysyp brzuszków;-)czyzby u wszystkich naszych staraczek byly dni przytulaskow ze tak cicho tu
Nie będę się ograniczać tylko do kalendarzyka, ale korzystać z bezstresowego przytulania:-) Kalendarzyka przyda się do oszacowania, mniej więcej, kiedy szanse są największe.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z
zZagubiona
Gość
tak bedzie najlepiej ;]
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAM DZOANA :-) DZIEWCZYNKI MAM MALY PROBLEM OTOZ W TYM CYKLU NALYKALAM SIE WIESIOLKA
I NIE WIEM CO SIE DZIEJE TZN PO OBJAWACH OWULACJE MIALAM OKOLO 11-12D DO POLUDNIA W PIATEK BYLO JUZ PO OBJAWACH TZN NIC ZADNEGO BOLU ITP A DZISIAJ TO CHYBA MAM DRUGA OWULACJE
TAK ZLE SIE CZUJE NADMNIENIE TYLKO ZE W CZWARTEK PIATEK SLUZ DZISIAJ SUCHO WIEC SKAD TE BOLE???CZY BRANIE WIESIOLKA WPLYWA JAKOS NA CYKL CZY TYLKO NA SLUZ???/POMOCY!!!!!
NO JEZELI DZISIAJ JEST TA MOJA OWULACJA:-( TO WATPIE ZEBY COS WYSZLO Z TEGO CYKLU BO DZISIAJ TO 3,5 -4 DZIEN PO PRZYTULANKU WIEC PEWNIE BIEDACTWA WYGINELY:-(

NO JEZELI DZISIAJ JEST TA MOJA OWULACJA:-( TO WATPIE ZEBY COS WYSZLO Z TEGO CYKLU BO DZISIAJ TO 3,5 -4 DZIEN PO PRZYTULANKU WIEC PEWNIE BIEDACTWA WYGINELY:-(
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
ja wiem tylko tyle ze pomaga zaciazyc
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Witajcie moje dziewczynki :-)
Wrocilam z uczelni ledwo zywa jestem. Wykladowcy maja nierowno pod sufitem a my musimy za nimi nadazyc :-( No i ledwo wysiedzialam tam ale nie ze z nudow tylko z bolu krzyza! no tak mnie boli ze wsciec sie idzie. poki co tabsa nie biore bo jak jest fasolinka to nie chce zaszkodzic a i temke mierzylam znow z ciekaowsci popoludniu bo wiecie tak sobie pomyslalam ze skoro ma byc @ to powinna spadac a tempka rosnie! mialam teraz 37.6 a zawsze w poludnie mailam 37.3 pod pacha mam 35.5 ciekawe nie? no i jeszcze dwa dni i bede wiedziala czy jest bobofrutek maly hihi. no i ode mnie z grupy sa dwie laski w ciazy u jednej juz widac a duga to ma chyba poczatki bo w czasie zajeci musiala wychodzic (zwracac) i kazdego wykladowce ostrzgala ze ona w ciazy i ze bedzie wychodzic hihi
witam nowa staraczke :-)
Buziaki
Wrocilam z uczelni ledwo zywa jestem. Wykladowcy maja nierowno pod sufitem a my musimy za nimi nadazyc :-( No i ledwo wysiedzialam tam ale nie ze z nudow tylko z bolu krzyza! no tak mnie boli ze wsciec sie idzie. poki co tabsa nie biore bo jak jest fasolinka to nie chce zaszkodzic a i temke mierzylam znow z ciekaowsci popoludniu bo wiecie tak sobie pomyslalam ze skoro ma byc @ to powinna spadac a tempka rosnie! mialam teraz 37.6 a zawsze w poludnie mailam 37.3 pod pacha mam 35.5 ciekawe nie? no i jeszcze dwa dni i bede wiedziala czy jest bobofrutek maly hihi. no i ode mnie z grupy sa dwie laski w ciazy u jednej juz widac a duga to ma chyba poczatki bo w czasie zajeci musiala wychodzic (zwracac) i kazdego wykladowce ostrzgala ze ona w ciazy i ze bedzie wychodzic hihi
witam nowa staraczke :-)
Buziaki
Ostatnia edycja:
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Hej bobofrutku ty z tym mierzeniem temp popoludniu to jestes dobra:-d ja kiedys popoludniu mialam 37,5 a rano 36,8 a zreszta za dwa dni ty i my oczywiscie bedziemy wiedzialy czy jest maly bobo albo mala bobo
Podziel się: