reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

u mnie jedyne koszty to prad i woda zadnych czynszow teraz mam duzy pokoj z aneksem kuchennym i malenki pokoik ktory bardziej szafe przypomina no i lazienke a tam sa 2 pokoiki saalon z aneksem wyjdzie i lazienka ogrzewanie to tylko kominkowe wiec tak czy inaczej drzewo kupuje co roku, najbardziej koszt remontu mnie przeraza

reklama
hej kochane,nie dam rady was teraz czytac,nadrobie pozniej..
my wczoraj bylismy na imprezce u znajomych..dzisiaj troche kac meczy,ale nie jest zle..;-)..myslalam,ze bedzie gorzej..:-D ,maz i dzieciaki jeszcze spia,to ja korzystam i wpadam do was..,,
milej niedzieli..pozniej jeszcze w wolnej chwili zajrze ;-)

witam wszystkich niedzielnie ...
U mnie po staremu, @ szaleje :( tak mnie boli brzuch ... a to już 3 dzień :( pocieszam się tym iż za 10-15 dni znów zacznę staranka ...
BOBO czekam na wieści jutro.... :) i trzymam kciuki :*
ilonka jak tam ??? @ odeszła już??? kiedy zaczynasz ??? jaką taktykę obierasz na ten cykl? temp.??? ja sama nie wiem... śluz + temp???? :(:(:(:(

miłej niedzieli :*

No i dziewczynki po testowanku jutrzejszym. Wlasnie bylam w wc i @ powoli juz daje o sobie znac juto na maksa sie pewnie rozkreci. No coz nastepna staranka w listopadzie bo teraz w tym miesiacu wyjezdzam wiec nie bedzie mnie w dni plodne. Widac jeszcze nie czas na mnie hihi. Najbradziej to zal mi mojego bo on tak bardzo chce tego dziecka a tu poki co nic.

bobofrutek przykro mi ale mam nadzieje ze bedziesz tu znami :-) ja pewnie na ciebie poczekam bo u mnie to lipa pewnie z tego cyklu wiec glowa do gory

Bobofrutek przykro mi...,ja tez bede na ciebie czekala,bo nie sadze abym dala rade teraz...:(...juz tyle probujemy i ciagle nic.....
a @ juz jest,czy na razie masz tylko plamienia...?

madlen poki co sie nie rozkrecila ale jak bylam w wc to na papierze juz lekko ja bylo widac ale podpaska czysta jest. rozkreci sie pewnie na maksa jutro.
Moj jest bardzo smutny ze @ jest. dziewczynki myslicie ze jak w przyszlym cyklu zaraz na poczatku dni plodnych doslownie piewrsze 3 dni beda staranka to moze cos z tego byc? Bo ja pozniej wyjezdzam wiec juz staranek nie bedzie. Poza tym ja jestem dzis strasznie smutna. Jestem na diecie i wlasnie dlatego jestem zle bo nie moge sobie pojesc nic normalnego same jakies warzywka chlebek wasa i gotowane mieso. A mam taka ochote na frytki i ciasto ze szok! Sorki ze marudze ale dzis tragedia ze mna jest :-(
losiczka a Ty juz po plodnych? kiedy masz miec @? tzn oby jej nie bylo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
bobofrutku ja mam dzisiaj 14dc takie wyliczenia sa na suwaczku podalam date @ i tak mi wyszlo ale jeszcze z 2 dni plodne tyle ze ja celuje w dziewczynke wiec zakonczylam staranka na 9,5 dnia owulacje mam niby 12 dnia wiec teraz tylko czekanie ale mam male szanse mysle ze to za duzy odstep niby zyja plemniczki nawet do 4 dni ale marne szanse tak czuje a jezeli ty bedziesz miala 3 plodny dzien to jak najbardziej moze zafasolkujesz wiec do dziela jakby co:-)

madlen a ty ktory cykl sie starasz?

Do góry