reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dzięki kochane,
losiczka- niektóre dziewczyny widzą mnie na FB, a TY nie dałas swoich namiarów :p albo na nk chociaz :p hehe ale coś sie wymysli :p
bobo- tak jak widać na torcie 2 latka Jaś konczy ale w środę ale imprezka wczoraj :D
trzymam kciuki , test juz dzis by Ci wyszedł kochana jakbys zrobiła rano ten z czułością 10 :p wiec jutro zrób rano :)
zagubiona- torcik robiła moja mamuśka :) pyyyyyyyszny, niebo w gębie po prostu :)

no wydaje mi sie ze trzeba bedzie kotka wydać, bo nie ma sensu jak ON tak reaguje , poza tym ja nie jestem za kotem w bloku !!!!!!! co innego jak sie ma podwórko !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Iwonka torcik apetyczny,jakbym w srode zapomniala to 100 lat dla synusia !!
Bobo i jak tam?,znajac ciebie to pewnie nie wytrzymasz juz dzisiaj zrobisz test..

madlen masz racje nie wytrzymalam i zrobilam test! DWIE KRESKI!!!!!!!!!!!!! :szok: ta co ciaze oznacza bledsza ale moze dlatego ze teraz robilam. na 17.45 mam wizyte u lekarza bo boli mnie brzuch i plamie i chce wiedziec czy wszystko ok. strasznie sie ciesze! :happy:

bobo GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli ta beta była zrobiona własnie wtedy gdy sie hormon zaczął wytwarzać !!!!!!!!!ALE SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny nie moge w to uwierzyc! boje sie ze cos nie tak bo boli mnie brzuch tak jak na @ i mam te plamienia tzn jak po siusiu sie podcieram to widze na papierze. Myslicie ze bedzie cos widzial gin? ostatnia @ mialam 3 wrzesnia, czyli ktory to mam tydzien ciazy? a moze test sie pomylil i nie jestem w ciazy? bo ta kreska ciazowa blada ale widoczna.

reklama
Do góry