reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

kochana ja tez mialam slabo kreseczke, co do tego czy bedzie cos wydal to po badaniu stwierdzi napewno dzidzie bo na usg to moze byc jeszcze za wczesnie

reklama
bobofrutku bo padne z radosci moje gratulacje :-):-):-) mam nadzieje ze zapoczatkowalas wysyp pazdziernikowych fasolek:-) no jednak ta temp ten bigosik;-)to byly zachcianki ale super daj znac co u lekarza

ja naprawde nie wiem co robic ciagle mi sie buzia smieje a tescie sie na mnie patrza jak na glupuia bo nie wiedza nic jeszcze. Czyli gin stwierdzi czy to ciaza? bedzie cos widzial? mam nadzieje ze wszystko bedzie ok z fasolka. wiecie co jest najlepsze ze jak juz teraz wiem ze sa dwie kreski to nagle mi spodnie sa zaciasne chociaz one byly juz przyciasnawe hehe wiec niebawem ciazowki bede musiala kupic hihi :-) ja to juz swiruje ale to ze szczescia!
losiczka no jednak moja tempka i zachcianki mnie nie zawiodly

Kochane moje juz dietki nie mam hihi. teraz to wiecie wszystko co naj dla dzidzi. tak sobie mysle zeby zaraz po lekarzu pojsc do mojego do pracy i mu powiedziec ze zostanie tatusiem ale mialby niespodzianke!On tak bardzo chce dzidzi. Co myslicie?

Gratuluje BOBO !!!!
Bardzo się cieszę :) trzymaj się i mam nadzieje, że wszystko będzie OK.
Daj znać , co powiedział lekarz ...

pozdrawiam :*

reklama
zagubiona mieszkam z tesciami i poki co nie chce by wiedzieli. ja po lekarzu nie wytrzymam i pojde i mu powiem. Pewnie do konca pracy nie bedzie mogl wyrobic jak sie dowie a jaki pewnie dumy bedzie.
Dziewczynki trzymajcie kciuki by bylo wszystko ok z fasolka :-)

Do góry