reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

O gołąbków dawno nie robiłam a też bym musiała:)ale to moze po niedzieli:)a smalec oczywiście z cebulką i majerankiem:)

Ilonka
te wszystkie objawy przed @ trzeba brać z przymrużeniem oka,trzeba dać na luz bo można zwariować,wtedy jak się zrobi test i są 2 kreseczki to radość przeplata się z zaskoczeniem:) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl:) tylko zdrowiej szybko..

reklama
czesc dziewuszki ale tu cichutko,
a ja nie wiem co dzis zrobie do szamania szczerze to na sama mysl mam mdlosci eh pol nocy nie spalam nie moglam sobie miejsca znalezc jakas rozbita od wczoraj jestem
ilonko tak sobie teraz mysle moze o to babci chodzilo z twoimi problemami ze zdrowiem, teraz tak mysle niedobor witamin itp = chorobsko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona- bardzo możliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuruje sie czym sie da , ale dziś kupie jeszcze aspirynkę na noc i sie wygrzeje !!!!!!! Mały juz czuje sie lepiej wiec mam nadzieje ze tak juz zostanie !!!
Poza tym TY wiesz ze przed wczoraj mój zapytał poważnie czy naprawdę to dobry pomysł aby sie teraz starać, bo jesli Twoja babcia ma rację to....... ale doszliśmy do wniosku że nie ma co teraz sie zatrzymywać, tylko zrobić ten progesteron po owulacji i wierzyć ze tym razem bedzie dobrze !!!!!!!!!

Mdłości bardzo dokuczają ?????? to juz 6 tydzien wiec przeważnie od tego tygodnia mdłości sie pojawiają !!!!!!

ilona dobrze,ze malemu chorubsko przeszlo..ty tez sie kuruj !!,:tak::tak:
u mnie na przeziebienie sprawdza sie eferalgan,ale nie w tabletkach,tylko ten musujacy..za kazdym razem jak jestesmy w Polsce bierzemy tego bardzooo duzo:tak:
Losiczka to podrzuc troche tego bigosiku ;-)
Viola a salatki jarzynowej to nie jadlam juz.....nawet nie wiem ile,teraz gl.wszyscy robia makaronowe,ryzowe..jakies inne..,tak mi smaki narobilas ta jarzynowa,ze chyba dzisiaj tez zrobie ;-)

wiesz ilonko moze z ten zly stan zdrowia swiadczyl o nadchodzacej chorobie bo wiesz jak ci mowilam to nie mowi dokladnie co jest nie tak

zagubiona mam nadzieje ze to chodziło o to własnie przeziębienie !!!!!
kurcze ale własnie akurat teraz musiało sie przyplątać, dokładnie na czas owulacji :( ja juz chyba świruję !!!! Bo pamietam jak lekarz mi mówił przy ze przyczyną obumarcia mogła by być tez infekcja , a pamiętam ze własnie tak sie czułam jak teraz :( ale ok juz nie myśle o tym !!!!!!!!! przyczyn jest mnóstwo !!!!!!!!!!!!!!
Zaraz mąż wróci z pracy, pojedziemy na zakupy bo pustki totalne i bede cały wieczór leżeć zeby szybko mi minęło !!!!!
Miłego popołudnia życzę ;*:*

reklama
Do góry