reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam :-)

agnieszka masz rację, jak szaleć to szaleć:tak: powodzenia!!

Ilona ja tez byłam przeziębiona i to mocno akurat w tych dniach:-(

dziewczyny ale Wy wczas wstajecie:szok:

u nas byli dzisiaj znajomi z dziećmi, Młody wyszalał się z koleżanką ;)
Poszedł spać dopiero przed 22, ciekawe ile będzie spał, zazwyczaj chodzi koło 20 i wtedy śpi czasami nawet do 10 więc ciekawa jestem jak jutro będzie :)

Witam kochane:)

Ja to nawet jakbym chciała pospać dłużej to nic z tego bo kot mnie budzi,wszyscy mogą spać a on właśnie mojego towarzystwa potrzebuje hihi.

Sałatka wyszła super:) Losiczka a jak twój bigosik?

Zagubiona jak robisz te sajgonki?

Ilonka
lepiej się czujesz?

Agnieszka tylko ciężko zajść przy takich codziennych przytulankach bo chłopaczki są za słabe..

Miłej niedzieli życzę

Violu ja kupuje papier ryzowy i tam przepis jest caly ;] tylko dodatkowo szczypte chilli daje bo lubimy ostrzejsze ;p

Ilonko
jak tam choróbsko przechodzi cos?

witam z kawka,:tak:
Pola to ci maly bedzie dzisiaj spal..,u mnie cora to lubi dlugo spac,za to syn to ranny ptaszek..
viola a tylko ciebie kot budzi?,czy czasami pojdzie do kogos innego..
ilonka jak twoje samopoczucie?
Agnieszka ty to szalejesz ..:-D:-D

witam kobitki przy niedzieli moj chlop przejol obowiazki trawe kosi sprzatna na ogrodzie wiec tylko rosolek robie i na dzieciaczki patrze u mnie samopoczucie nawet wczorej mialam lekka chandre ale dzis przeszlo .

temperarurka utrzymuje sie od kilku dni na 36.8 wiec mam cicha nadzieje ze nie spadnie milej niedzieli zycze

Justyna to trzymam &&&,aby sie udalo !!;-);-)
mnie teraz zaczela glowa bolec,chyba znowu cisnienie sie zmienia..grrr
ja juz tez mam obiad przygotowany,czekam tylko na meza,bo jest na rybkach..

Hej dziewczyny:)
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, jestem staraczką już czwarty cykl i czytam Was z wielkim zaciekawieniem:)
dzięki Wam nie myslę ciągle, że coś może byc nie tak:)
chciałam poruszyc wątek objawów ciąży i @ bo ja co miesiąc czuje, że jestem a tu d...a i wielkie rozczarowanie, boję się, że mysle o tym za dużo i za bardzo się spinam, macie jakieś metody na stres i ciągłe myślenie o robieniu dziecka? bo to jest chyba najgorszy wróg:((
pozdrawiam

reklama
Hej dziewczynki:-)

madlen no mój to sobie lubi też pospać:tak: az czasami to przesadza:-D
Jak był malutki (miał 5, 6 msc) to potrafił spać od 18 do 10 rano:szok:
oczywiście Go karmiłam dwa razy na śpiąco wtedy ale bił rekordy.
Dzięki temu nigdy na niewyspanie nie narzekałam. Sama chodzę spać koło 1 w nocy więc mi to odpowiada, ze nie trzeba o 6 wstawać:-D

Justyna trzymam kciuki, oby nie spadła;-)

MałaMi też się stresuje i myślę o robieniu dziecka:zawstydzona/y: Nam przy pierwszym dziecku udalo sie za pierwszym razem wiec teraz czlowiek jest troche poddenerwowany już:-(

Do góry