reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Oj Kochane, wy chyba zarażacie telepatycznie:-) U mnie też coś zaczyna się wykluwać. Czuje już gardło, jakiś kaszel mnie dopada i w ogóle:-( Muszę chyba sobie zadawkować gorącą herbatkę z miodem i cytrynką, może pomoże. Dziewczyny normnalnie byłam w sklepie i taka mnie chęć na śledzia naszła, że musiałam go kupić. Jak tylko wróciłam do domu to rzuciłam wszystko i od razu zabrałam się za pałaszowanie hehe:-D Taki pyszny w śmietance był mniam:laugh2: Mam właśnie często ochotę na takie ostrzejsze czy kwaśne dania. Ale co tam, my kobiety w ciąży możemy mieć prze najróżniejsze zachcianki:-D

reklama
Mamusia- kasia no zachcianki to norma w ciazy hihi :-) widac dzidzia potrzebuje wszystkiego hehe brzuszek juz Ci rosnie?

Ja jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy a juz mialam zachcianki na bigos :-)

Bobofrutek brzuszka mi jeszcze jako tako nie widać, ale zachcianki to mam prze najróżniejsze hehe:-)Co najlepsze doczekałam się, że co niedziele mąż funduje mi śniadanie do łóżka i przynosi mi to, na co mam ochotę.:-D Ach... szkoda, że codziennie tak nie może być:laugh2:
Jak już wspominałam w piątek, w weekend byłam na uczelni. No i wiecie jak to jest jak spotka się 15 dziewczyn, które przez całe wakacje się nie widziały. Śmiechy, hihy i co tylko:-) żeby było śmieszniej okazało się, że moja koleżanka też jest w ciąży i co lepsze w tym samym tygodniu co ja:-D Jak to usłyszałyśmy to po prostu był taki śmiech, że chyba cała uczelnia nas słyszała:laugh2: Dziewczyny się śmiały, że albo było wspólne przytulanie, albo przynajmniej konsultacje przez telefon hehe:rofl2:

Ostatnia edycja:
Witajcie,

agnes zdrówka :tak: jeszcze nic straconego;-)

Viola nie mierzę temp.:no: po prostu podchodze zupełnie na luzie:tak:
może żle robię ale na razie tego się trzymam:-)

Mamusia Kasia ja chodziłam w ciąży razem z moją siotrą:-D
tzn. ja mieszkam w UK a Ona w PL:tak:
wszyscy sie nas pytali czy się zmówiłyśmy:-D
Ja miałam termin na 3 listop a Ona na 9-tego, ja urodziłam 9-tego a Ona 17-tego wiec między kuzynami tylko 8 dni rożnicy:tak:

justyna piszesz o testach clearblue czy jeszcze innych??

Położyłam niedawno Mlodego spać, zasnął w 2 minutki, jak wstanie jedziemy na zakupy, muszę mu kurteczke i butki kupić.

wykrywa ciaze 6 dni przed planowanym okresem wiadomo ze najlepiej zrobic dzien przed lub w dniu planowanego okresu ale sprobuje jak wyjdzie negatywny to odczekam kolejne dni . Jestem ciekawa z jutrzejsza temperaturka zaraz mykam po syncia do szkoly milego polopudnia kobitki

polaa w boots ostatio wynalazlam mam do ciebie pytanie u nas nie mmozna zrobic badania beta z krwi prawda na forum szukalam ale nic nie znalazla jedynnie lekarz GPmoze dac skierowanie jak jest ciaza pozamaciczna wiesz cos na ten temat ale gdzie robia prywanie badania niedaleko nas

Ostatnia edycja:
Mamusia- hihi to nieźle !!!!!!!!!!!!!!! fajnie sie złożyło
Polaa- to sie faktycznie zmówiłyście z siostrą:-DMój też mały śpi, ale juz niedługo bo godzinkę spi :p

Justyna - moim zdaniem ten test co wykrywa ciązę 6dni przed @ to ściema !!!!! tak jak i te nasze w PL!!!!!! Czasem nie wykryje test nawet w dniu @ bo zagniezdzenie trwa nawet i do 12 dni od zapłodnienia, a hormon wywarzany jest dopiero 48h po zagniezdzeniu, wiec jesli zagniezdzenie odbyło sie np w ok 6 dniu po zapłodnieniu to dopiero w 8 dniu wytwarzany jest hormon to i w bardzo małych ilościach co taki test nie wykreje jeszcze tego w życiu !!!!! wiec dla mnie to sciema bo nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia a może to nawet nastąpić 2 dni przed @, u bobo chyba jakoś tez było późno zagniezdzenie tuż przed @ !!!!!!
Najlepiej wszystkie testy robić ok w dniu @ a jesli coś to można bardzo czułym zrobić 1-2 dni przed @ !!!

ilona sie naczytalam na te tematy i mam takie samo zdanie .Kupilam na ebay maja przyjsc za 2 lub 3 dni w komplecie sa 2 wiec znajac siebie z 1 skorzystam hehe wiamo jakie jestesmy jak mamy w domu testy ciazowe

reklama
Do góry