reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolekk witaj i zycze powodzenia, może już się udało;-)

losiczka przestań z tą starością;-) tak jak pisze Ilona człowiek ma tyle lat na ile się czuje:tak::-)

agnes życzę szybkiego powrotu do formy:tak:

Mój Łobuz wreszcie śpi:-D mąż też śpi przed nocką a ja siedzę sama:-( oglądam M jak Miłość:-D

reklama
Wiecie czym się jeszcze stresuję? Przyjmowaniem leków podczas starań. Czasem mam okropną migrenę i wezmę np ibuprom to potem się zastanawiam czy to nie uszkodzi zarodka jeśli oczywiście doszło do zapłodnienia ( a tego przecież jeszcze nie wiem). Co o tym myślicie?
dziękuję Polaa i ViolaPop:-)

Witaj karolekk :-)

trafilas na szczesliwe forum wiec zapewne szybko zafasolkujesz i ja w zwiazku z tym przesylam Tobie i innym dziewczym ciazowe fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:-):-)

karolekk - nie zaszkodzi tez przegląd u dentysty, bo w ciąży i po ząbki lubią się sypać, a żeby do tego nie dopuścić moja Ś.P. pani ginekolog, która prowadziła pierwszą ciążę powtarzała mi przy każdej wizycie - 5dag białego sera codziennie (jeden grubszy plaster)!!!! to chyba była dobra rada...

................MałaMi....................25.............15.10....................4.............
..............losiczka72................39........ .....15.10....................3..............
..........tomek i justyna............24.............17.10........... .........2..............
.............ada6.1984................27.......... ...21.10....................2..............
.................ilona24.................24..... ........23.10.....................3..............
..............Dzoana.a.................29......... . ...26.10....................2..............
.............agnes2704................29.......... ...28.10....................3..............

..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........7.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........6.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09 .2011........5.......10.06.12..........

dzoana na mnie tez ale tylko jego pozwalaja lykac z tego co wiem

reklama
Do góry