hej kobietki moje

Jestem juz po badaniu, zobaczymy dziś jaki wynik tego progesteronu !!!!!!!

tempka dziś na maxa piękna, jeszcze nie miałam tak wysokiej w zadnym poprzednim cyklu

no ale co z tego jak zaburzona

jutro napewno bedzie o wiele mniejsza, bo spałam zaledwie 2 godziny ciurkiem przed mierzeniem, a w nocy wstawałam do małego bo brzuszek go bolał i płakał pół nocy,a potem trzeba był męza przed 5 wyszykować do wawy- pojechał juz :-

-

-

-( smutno mi,

fajnie była jak wieczorkami bylismy wszyscy razem a teraz znów sami z małym zostaliśmy !!! :-(
bobo- ja kochanie nie plamiłam ani razu ponieważ w ciązy z aniołkiem miałam zabieg dzien po tym jak umarł, wiec nie zdąrzyłam sama poronić , z pustym jajem pewnie bym sama poroniła ale brałam luteinę i ona mi podtrzymywała ciązę, odstawiłam jak nie było juz szans aby było dobrze i na drugi dzien juz byłam w szpitalu i sami mi podali tabletki poronne!!!!
Ty to nie mysl o złym kochanie!!!!!! Tylko proszę sie cieszyć z groszka :-)
justyna &&&&&&&&&&&&&&&& daj znać szybciutko jaki wynik testu
losiczka- moja bidulko kochana :-

-

-

-( tulę mocno

za pare dni skonczy sie @ i do dzieła !!!!!

grunt to własnie sie nie załamywać, ale wiem ze to przykre jak przychodzi @, nadzieja nagle pryska :-(
bietka trzymam kciuki za ten cykl !!! sie okaże czy owocnie pracowaliście

agnes - tak, owulacja jest wtedy gdy jest skok temp.ale nie koniecznie , bo może byc najpierw owulacja a dopiero potem skok !!!!!
Skok temperatury wcale nie musi wystepowac w dzien owulacji. Bardzo czesto wystepuje dopiero po 24 godzinach od momentu owulacji.
Podstawowym warunkiem jest to ze jajeczko zostaje uwolnione. W momencie uwolnienia wlacza sie mechanizm produkcji duzej ilosci progesteronu i to wlasnie on podnosi temperature która sprzyja implantacji. Zanim progesteron jest na odpowiednim poziomie mija pare godzin i wlasnie dlatego sjkos temperatury jest widoczny dopiero kolo doby po owulacji.