reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej Kobietki
a taki miałam dobry humor rano ... a tu katar, ból głowy - coś mnie wzięło - choróbsko...
mieliśmy ponowie się poprzytulać... ale nic z tego, umieram... zajrzałam tylko do WAS :* ściskam - słodkich snów... :*
czuje, że ten cykl też poszedł na marne... :( tak czuje... :(

Ilonka ty sie od nas nie zarazaj...:no:...niech chociaz tobie kochana poszczesci sie w tym miesiacu..:tak:;-)
a ja teraz czekam az mi sie ten malpiszon rozkreci na dobre :-(...maz mnie pociesza,ze jak nie udalo sie teraz to uda sie za miesiac..;-)...oby...
dobranoc :-)

Po bardzo dlugiej nie obecnosci na BB postanowilam wrocic:-)
Przygarniecie mnie???;-)
ale juz dzisiaj pozno wiec jutro cos naskrobie o sobie :happy:
Dobrej nocki

DZIENDOBRY DZIEWCZYNKI

JUSTYNKA TRZYMAM KCIUKI ZA FASOLKE :-) NIE ZA @ :no: DAJ ZNAC JAK NAJSZYBCIEJ

ILONKO CIESZE SIE ZE PROGESTERON OK JA TAM SIE NIE ZNAM WOGOLE NA TYCH BADANIACH ALE JAK JEST OK TO TERAZ CZEKAMY NA PIEKNE II KRESECZKI W TE NIEDZIELE

KATY WITAJ I NAPISZ COS O SOBIE

MILEGO WTORKU:happy::happy::happy:

MADLEN KOCHANA JA WOGOLE NIE ROZUMIEM TWOJEGO SUWACZKA:eek: JAKIE MASZ DLUGIE CYKLE???

Ostatnia edycja:
witam
madlen- pewnie ze mąż ma rację, nie teraz to za miesiąc :-D:-D trzymam kciuki baaaaardzo mocno &&&&&&
bietka- zdrówka życzę, ale teraz taki okres ze łatwo sie choróbsko może przyplątać, wiec kuruj sie :tak::tak::tak:
witam Katy :) powodzenia :)
losiczka- jak samopoczucie ???????????????
tempka dziś ładna nie zaburzona niżej niż wczoraj o kreseczkę ale wczoraj zaburzona wiec sie nie przejmuję!!!!!! :tak:;-):-) poza tym jakoś nie do życia jestem !!!!
miłego dnia !!!!! szkoda ze dziś nie piątek !!!!!ehhhhhh , w niedziele zatestuje ale @ powinien być we wtorek, !!!!ale do terminu to nie wytrzymam, chyba ze bedzie tempka spadać!

ilonko samopoczucie ok licze dni do kolejnych staran i tyle :-) zastanawiam sie caly czas nad tym wiesiolkiem brac czy nie? Nie chce wydluzac cykli bo wtedy mniej szans na poczecie a czas leci i latka:-)

losiczka no sama nie wiem, faktycznie wiesiołek może przedłużyć cykl wiec może daruj sobie go,albo pij siemie lniane na śluz !!!!!!!!!! :-)

reklama
Do góry