reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam Was dziewczynki:-)
Właśnie wróciłam do domu i zmokłam jak chol... Już mam dosyć tej pogody pod psem. :-(
Witam nowe staraczki:-D
Zauważyłam, że ostatnio jakieś fatum panuje na te kamienie. Moja znajoma urodziła we wrześniu i po dwóch tygodniach wylądowała znowu w szpitalu, bo też właśnie wykryli jej kamienie. I jak narazie niedosyć, że wiadomo musi uważać co je, bo karmi piersią to jeszcze jest na jakiejś diecie. Tak więc masakra. Ale Zzagubiona głowa do góry będzie dobrze:-)
Widzę, że dzisiaj wszystkie na zupkę się nastawiły. U mnie brokułowa. Właśnie idę gotować. Miłego dnia i chociaż odrobiny słoneczka:-D
Aaa Ilonka zdolniacha z Ciebie:-D Marzą mi się takie pazurki, ale od czasu ślubu gdy miałam tipsy nie mogę dojść z moimi paznokciami do ładu. Cały czas mi pękają i rozdwajają się mimo, iż już minęło tyle czasu:-(

losiczka- francuskie - pyyyyyyyyyycha !!!!!!!!!!!!!
Mamusia- u nas ostatnio pogoda bardzo ładna, sloneczko, ale chlodno !!!!!! dzis jeste cieplej, wiatr nie wieje i sloneczko sie przedziera
tak , pazurki sie bardzo niszczą od tipsów, ale ja zawsze mialam bardzo slabe, ciagle mi sie łamały, rozdwajały itd, swoich nie udawało mi sie zapuscic :-(
fioletu juz nie ma hihi, teraz są różowe, wstawie fotkęjak skoncze juz !! o niebo lepiej wygladają juz , nie kupie juz farbek bleeee!!!!!

robicie smaka, a ja głodna w pracy siedzę :) :-D

ciastko francuskie, zupa ogórkowa- mniam :) ja jestem łasuch. Mam lekką nadwagę ... i nie powinnam a teraz zapadam jak niedźwiedź w sen zimowy i lubię do herbatki wieczorem ciacho zjeść:)

witam popoludniowo powtorzylam test elektroniczy i wyszlo 4 tydzien ale sie ciesze choc wczoraj dopadl mnie niepokoju nie wiem czemu brzusio pobolewa musze troche przychanowac z zajowaniem sie domu i z dzwiganiem najmlodszego

ja dzis mam zureczek z biala kiebaska u mnie tylko 5C i deszcz pada a wieje ze glowe chce urwac brrrrrrr

zagubiona bedzie dobrze moze dieta pomoze trzymam kciuki
ilona ja mam nadzieje ze to fasolinka jzu nie pamieta czy to ty pisalam ze twoj powiedzial ze w ciazy jests u mojego sie spelnilo po przytulanku powiedzial to bedziesz w ciazy i jest a jak sie wczoraj pytal jak to wiedzial to stwierdzil ze meska intuicja :-)

Ostatnia edycja:
Ojejku 3 dni mnie nie było na forum a tu tyle do nadrobienia i czytania mam, ale się dziewczyny rozpisałyście;-) Ale co się dziwić jak tu takie cudowne wiadomości: Justynka i siula moje gratulacje:*** Niech fasolki zdrowo się rozwijają. Teraz, kto następny????

U Nas raczej w tym miesiącu nici...Po pracowitym weekendzie, w poniedziałek źle się czułam i wylądowałam u lekarza. Diagnoza: zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk na dzień dobry:( A wszystko to podczas moich dni płodnych, jednak nie miałam siły na żadne przytulanie. Teraz już mi zdecydowanie lepiej, jutro idę do pracy.
U mnie dziś kuchnia serwuje zupę z dyni, a w piekarniku właśnie kończy się piec ciasto dyniowe.

Ilonka zazdroszcze Ci tej pogody. U mnie od kilku dni zimnica jak nie wiem co i dzisiaj jeszcze deszcz. Normalnie wszystkiego się odechciewa. :-(Ale narobiłyście mi apetytu na to ciastko francuskie. Mniam:-) Chociaż mnie znowu mdli jak nie wiem co, ale zjadłabym sobie takie ciacho:-D Zupka się gotuje, tak więc mam chwilę dla siebie i chyba się położę, może mi przejdzie. Wczoraj u mnie w pracy się dyrekcja dowiedziała, że jestem w ciąży i ku mojemu zaskoczeniu przyjęła to pozytywnie. Nawet podpowiedziała, żebym tak do stycznia w miarę sił pochodziła a później jak dostanę cały etat poszła na zwolnienie i ich wszystkich w nosie miała. :-)

widze,ze u nas dzisiaj zupy kroluja :-D...ale w taka paskudna pogode dobrze zjesc talerz cieplej zupki...chociaz u mnie to do zup wszyscy maja dlugie zeby..,ale dzisiaj beda wcinac,nie maja wyjscia ;-)
Zilla zdrowka ;-)..jak nie uda sie w tym miesiacu,to za miesiac &&&
Justyna nie wiedzialam,ze jest cos takiego jak meska intuicja :-D,i jeszcze raz gratuluje..!!!:tak::tak:

reklama
justyna- tak wiec GRATULUJE jeszcze raz :D ale Ci zazdroszczę, jak i każdej noszącej serduszko pod sercem :tak: zobaczymy czy i mój ma taką intuicję hehe,
zilla- o jejuś, zdrowiej szybciutko nam !!!!!!!!!! a nastepny cykl WASZ :)
Mamusia- no i super !!!!!!!!!!!!! fajnie ze dyrekcja nie ma fochów itd !!!!!! ja nie miałam takiego szczęścia , swoje przeszłam, ale miałam w nosie , dziecko było wazniejsze, poza tym ciągle bym siedziała przy kibelku zamiast pracować !!!! mamy prawo do L4 i juz :) Ja wykorzystam :D hehe

tak jak mówiłam pazurki zmienione :-D
pazurki5.jpg

Do góry