reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczynki coś mnie napadło i zrobiłam test we wtorek po południu (32 dc) i negatywny. Więc czekam teraz na @. Najgorsze w tych nieregularnych cyklach jest to, że nie wiadomo kiedy testować a kiedy jest za wcześnie. Im więcej dni mija tym bardziej człowiek się wkurza albo nastawia pozytywnie. Ja nie mogę się pozytywnie nastawić bo przecież np w sierpniu miałam cykl 39 dniowy więc boję się rozczarowania.

reklama
hej karolekk to poczekaj do 39 dc i jak nie będzie @ to powtórz test. może to jednak fasolka. a mierzysz tempkę albo korzystasz z testów owu?

karolek mimo wszystko trzymam kciuki bo skoro te cykle takie długie to jeszcze wszystko możliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mnie przestał brzuch boleć, :szok::szok: nie wzięłam tabletki dziś wiec samo przeszło:confused::confused::confused:

też tak myślałam, że jakby nie przyszła @ to poczekam do 39 dc i zrobię jeszcze raz. Niestety nie mierzę temp. i nie robiłam testu owu. Wiem tylko, że w 18 dc rano miałam dużo śluzu BJ i bardzo późnym wieczorem było przytulanko, ale nie wiem czy to coś mi da. Wogóle przytulanki były min.14 dc, 16, 17, 18 i później od 24 dc ale to już nie ma znaczenia. Wątpię żeby coś z tego wyszło dlatego tak się wkurzam, że tyle muszę czekać na rozpoczęcie nowego cyklu:-(

..............Dzoana.a.................29......... ...26.10.....................2..............
.............agnes2704...............29.......... ..28.10......................3..............
...............bietka84.................27........ .....01.11.....................6..............
..............Karolekk..................30........ .....?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ..?????....................2.............
..............losiczka72................39........ .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
................MałaMi....................25..... ........?????....................4.............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......10......1 0.05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........7.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........7.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........6.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011........2.. .......??????............

powiedzcie mi kochane malami dostala @ czy ma @ kreski, bo ostatnio jakos nie jestem na bierzaco wybaczcie brak glowy :zawstydzona/y:

Jeśli chodzi o mnie to @ powinnam mieć dopiero 29.10-1 11. A testować to chce już za tydzień 26.10 bo mam ten test ultraczuły choć i z pewnością to za wcześnie. POwinnam poczekać do @ ale ja nie wytrzymam :) Mam w domku 4 testy i zastanawiam się czy nie iść od razu na bete HCG, ale kosztuje ona 40 zł . Ale głównie chodzi o to , że boję się rozczarowania. A wiecie może kiedy te bete z krwi można już wykonać?

ania-mysle ze jak masz 4 testy to próbuj robić test najpierw, może jakiś cien wyjdzie,albo od razu gruba tłusta krecha??????? bete można zrobić ok11-12 dni po owulacji, nawet i 10 dni ale wiadomo ze lepiej później, bo moze nie wyjść i kasa w błoto pójdzie :-p:-p

Witam
Jedno jest pewne kazdy zajdzie w ciąże tylko nie Ja .aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!wyć mi sie chce do jasnej cholery !!!!!!!!!!!!!! Boże jakie to nie fer, dlaczego takie łajzy które puszczają sie gdzie popadnie zachodzą w niechciane ciąże od tak sobie, a potem zabijają , wyrzucają i Bóg wie co jeszcze robią z tymi dziećmi, a My??????? tak bardzo pragniemy dzieciątka , chcemy dać mu miłość, ciepło, dom, bezpieczeństwo i wszystko co najlepsze i co ??????? nie udaje sie , albo je tracimy :-:)-:)-:)-(
przepraszam ze od rana smęcę, ale jak patrze na mój wykes to mam cheć sie pochlastać !!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

witam nową staraczkę
Katy- dziękuję !!!

Nie martw sie slonko!!!
:happy:Moze wlasnie dlatego tak bardzo doceniamy cud zycia bo wiemy ile to nas kosztuje:tak:
Kiedy juz doczekamy sie tego cudu to kazdy dzien traktujemy jak wyjatkowy a wtedy kazdy wysilek i poswiecenie jest tego warte:-):-):-)Dostaniemy nagrode za nasz trud tylko czasami trzeba poczekac :-D:-D:-D

reklama
ilonka cieszę się, że brzusio przestał boleć.
ania - radzę Ci zrób test w dniu @ niepotrzebny stres ... - a jak wyjdzie jedna kreska??? będziesz myślała, czy to za wcześnie, czy nie... życzę oczywiście II kresek... wiem, że każda z nas chce jak najszybciek wiedzieć... ale jak Ty teraz jesteś taka niecierpliwa ,to jak TY wytrzymasz 9 mcy czekając na bobaska :)
ja też mam @ na 01.11 i obiecałam sobie, że nie zrobię wcześniej... ja już 5 razy widziałam jedną krechę :(:(:(:(:(
poczekaj ze mną zatestujemy we wtorek rano 01.11 :) :-)

Do góry