ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
agnes oczywiście ze nie musi być powyzej 37 stopni, kazda kobietka ma swoją podstawową temperaturę ciała (PTC) i np u jednej bedzie ponad 37 a u innej np 36,7 najwyższa
wiec spokojnie, tu sie liczy najwięcej dni wyzszych temperatur, jak sie ma 18 dni wysokiej tempki i brak @ to można juz mówić o ciąży,( choć nie zawsze) ale popatrz na moj wykres, mi spadła 3 dni po rząd a dziś hop w górę sobie podskoczyła
jak mówiłam o spadku tempki mówimy gdy spadnie ona poniżej lini podstawowej, a u Ciebie coś mi nie pasi na tym wykresie z tą linią ( chyba źle zaznaczyłaś)bo ta 6 poprzedzająca skok tempka musi być pod linią a ta pierwsza wyzsza musi być nad linią nie wiem czy mnie zrozumiałaś, moze spróbuj zaznaczyć granicę w 21 dniu cyklu i zobaczę czy tak bedzie dobrze
bietka no własnie dlatego pisałam ze nie zawsze musi wyjsc test w dniu @bo zagniezdzenie nastąpiło późno czyli zaraz przed @bo beta hcg rosnie 48 godzin po zagniezdzeniu dopiero nie od razu
a nie wiedziałam ze w pozamacicznej testy nie wychodzą
bietka ja tak samo lubie patrzeć fotki ze slubu i z podrózy bo wtedy wyglądalam jeszcze znośnie a teraz po porodzie ciężko mi dojść dału i składu ze sobą
a przeciez juz 2 lata minęły ehhhhhhhhhhhhhh
bietka no własnie dlatego pisałam ze nie zawsze musi wyjsc test w dniu @bo zagniezdzenie nastąpiło późno czyli zaraz przed @bo beta hcg rosnie 48 godzin po zagniezdzeniu dopiero nie od razu
a nie wiedziałam ze w pozamacicznej testy nie wychodzą

bietka ja tak samo lubie patrzeć fotki ze slubu i z podrózy bo wtedy wyglądalam jeszcze znośnie a teraz po porodzie ciężko mi dojść dału i składu ze sobą

Ostatnia edycja: