reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Viola malutkie serduszko bije a duze sie raduje......:-).o tak mi sie zrymowalo :-D:-D:-D Super ze wszystko ok :tak:

Ania-Aneczka no chyba za wczesnie jeszcze ale powiem Ci tak : ja jak tylko zaszlam w ciaze lecialam od razu:-) nie wazne ze nic nie bylo widac . Zawsze warto pogadac z lekarzem o swoich obawach, posluchac rad i moze dostac cos na wzmocnienie, uczucie bezpieczenstwa......... .bezcenne:tak: ....,no moze i cenne bo z reguly trzeba zamowic sobie wizyte prywatnie i slono za to zaplacic :szok:

reklama
Violu to macie ponad 2 cm szczęście :-D:-D:-D:-D:-D:-Da nie mówiłam ze bedzie dobrze!!!!!!!! kurcze juz sobie wyobrazam tego małego człowieczka, z kropeczkami gdzie są nożki i rączki ahhhhhhhhhh, kocham takie zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Katy juz bliziutko do testowania :) zleci :)kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny może to dziwne, ale jedyny sposób w jaki mogę Wam pomóc to modlitwa...dla mnie zbawienna zawsze...Już dziś będę się za Was modlić za zafasolkowanie...

PRZESYŁAM CIĄŻOWE FLUIDKI !!!

I tak się boję czwartku...

Maż mi dziś kupił gazetkę M jak Mama...wzruszające:)

Pewnie juz dziewczynki spicie, ale musze sie przyznac ze wciaz z moim M. spieramy sie o to czy pozwolic mu na kupienie "scigacza" :no::no::no:
I tak siedzac wczoraj na internecie znalazlam cos co pomoze dojsc do kompromisu
tutaj macie link:szok: http://www.wiocha.pl/szukaj :-D:-D:-D na to mu pozwole ba...............nawet doloze troche kasy :-D:-D:-D
Tylko musicie wpisac w szukaj : MOTO-ROWER

Ostatnia edycja:
katy ja mojemu powiedzialam ze nawet ma mi o tym nie wspominac dla mnie motorzysci to dawcy narzadow, wielu moich znajomych zginelo na nich badz stracilo zdrowie wiec jak slysze ze ktos chce scigacz to az mnie trzesie grr

Witam Was skoro świt. Chyba dziś pobiję rekord;) Szłam spać o 24 i chociaż nie muszę to obudziłam się już 5.30 i nie mogłam spać;/ Dokucza mi ból kręgosłupa - czy któraś z Was miała tak w bardzo wczesnej ciaży? I czy też miałyście takie pulsowanie na brzuchu mniej więcej pod pępka i nie boli mnie spojenie łonowe jak zawsze na @ tylko jajniki raz jeden raz drugi z boku brzucha;)
No i ssanie w żołądku mnie obudziło heh, pewnie z emocji jeszcze nie mogę spać i siusiu mi się zachciało ;) A poza tym pierwsze co to pomyślałam o ILONCE!

Dziewczyny nie śpie juz od 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM W CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do tej pory nie moge sie otrząsnąć, wstałam, o 4 bo mały przyszedł, zmierzyłam tempke -patrze wyyyyyysoko wiec szybko po test no i zaraz wyskoczyła baaaaardzo blada II kreseczka,co wczoraj jej nie bylo:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Tak wiec dołączam do ciężaróweczek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
NIE MOGE UWIERZYC,A JEDNAK PAZDZIERNIK JEST DLA MNIE SZCZESLIWY, A POZA TYM DZIS MIJA 5 MIESIĘCY OD DRUGIEGO PORONIENIA ,TYM RAZEM MUSI BYC JUZ DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRÓBOWAŁAM WSTAWIĆ ZDJECIE ALE KOMPLETNIE NIC NIE WIDAĆ,WIEC SPRÓBUJE W DZIEN ZROBIC JESZCZE PRZY LEPSZYM SWIETLE ,ALE KRESECZKA JEST BLADA ALE JEST, WCZORAJ JEJ NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
NO WŁASNIE JA OD 3 DNI W NOCY CZUJE STRASZNE SSANIE, JAK TY ANIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
USZCZYPNIJCIE MNIE I POWIEDZCIE ZE TO NIE SEN !!!!!!!!

ILONKA !!!!! WSPANIALE !!!!!!!!!JUUPI !!! BĘDZIEMY NA TYM SAMYM MNIEJ WIĘCEJ ETAPIE :) ALE FAJNIE !!! BĘDE MIAŁA Z KIM WYMIENIAĆ RELACJE :)

SZCZYPIE!!!!!!!!!!

Ile dni spóźniał się @ ? Kiedy idziesz na Betę? Kiedy powiesz mężowi :) Pewnie jestes podekscytowana:) Od rana o Tobie myślałam :)

reklama
ania - tak naprawdę dzis jest dzien @ bo dzis 14 dzien wyzszych temp. !!!!!!!! ale tempka podskoczyła dzis, wiec mysle ze bedzie dobrze
męzowi powiem jak wróci z delegacji, czyli w sobotę, dzis ide kupic test bo tego nie pokaze z taka blada krechą bo powie ze on nic nie widzi no i kupuje maoutenienkie buciki i mu wręczę, spóżniony prezent urodzinowy

Do góry