reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

kotek naprawde mocny, tzn raz mocno boli a raz mniej, ale jak boli to od razu biore nospę bo to nie dobrze, jak ma sie takie skurcze, zaopatrzyłam sie juz w tabletki :) bo teraz mnie boli ale mniej po tabletce !!!!!! nachodziłam sie bo tyle miałam siły a teraz siedze grzecznie !!!!!!!!!!!!!!!!
moim zdaniem takie bóle nie są normalne, tzn pare dni przed @ boli i okresu nie ma ciągle....... tak sie raczej nie dzieje, ja pisze jak jest u mnie spójrz na mój wykres i co pisałam w kazdym dniu od 23 dnia cyklu !!!!!!!- codziennie ból brzucha silny !!!!!!!!! i tez biegałam do kibelk
a bo śluzu miałam sporo i ciągle sądziłam ze to @ przylazła !!!!!!!!!!!!!!!!!! no i tempkę w dzien miałam nizszą niz ty teraz :p
Viola a na moje oko dziewczynka hehe, a robiłaś test z kapusty ?????????? hihiii zrób i sie potem okaze czy to prawda :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyki:)
Serdecznie gratuluję Ani i Ilonce:-) trzymam kciuki, żeby ciąże rozwijały się zdrowo:)
U mnie dopiero 5 dc więc kolejne starania przede mną. Chciałabym juz się cieszyć z fasolki tak jak Wy.
Madlen jesteśmy chyba na tym samym etapie, bo ja mam 5 dc a Ty z tego co pamiętam masz 4 dc. I obie mamy długie i nieregularne cykle więc wiem dokładnie co czujesz... nie znikaj, możemy nawzajem się wspierać w tym kolejnym cyklu:)
Losiczka za Ciebie też trzymam kciuki i za Bietkę też:-)
witam nowe staraczki:)

ania2403 ja przypominam ze mnie od tygodnia boli brzuch jak na @, a jednak są II krechy no własnie , zrobiłam fotkę ale nie widać niestety tak dobrze jak na żywo, na zdjęciu trzeba sie dobrze przyjrzeć ,ale licze ze za 2 dni bedą juz piekne grube tłuste krechy !!!!!!!!!:-D:-D:-D
śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~
Suonko witam i powodzenia życzę :-D:-D czyzby 87 to był Twój rocznik????????????
Viola- tak czułam w głębi serca ze sie udało ale nie mówiłam bo nie chciałam na kretynkę wyjść hihihi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale intuicja jednak mnie nie zawiodła :-D:-D:-D:-D:-D
jak Ci sie uda to wstaw fotkę :)

Zobacz załącznik 401846 ale gwarantuje ze ona tam jest, tylko naprawde zdjęcie niewyraźne wiec cięzko zauważyć, ja wiem ze ona jest i ją widze heheh !!!!!!!!! w piatek bedzie juz ładna :)- mam nadzieje :)

Też taką miałam kilka tygodni temu a beta była 0 :(((
Tobie zyczę aby było pozytywnie.

ilonko - bardzo Ci dziękuje za info. dopiero teraz zobaczyłam, że mi wczoraj bardzo późno odpisałaś, dzięki wielkie!! postaram się wstawić wykres. ilonko, ale fajnie, ze masz starania za sobą! :) teraz na nas czas :)
przypuszczam, że u mnie bedzie trudniej, bo mialam problemy z torbielami i mega stres w pracy ostatnio mi towarzyszy.

jak to dobrze, że jest forum.... można się wygadać i wy wszystkie jesteście takie sympatyczne :) uwielbiam czytac co piszecie :)
pozdrawiam forumowiczki - staraczki i forumowiczki - mamusie :)
miłego wieczoru,
nosotros

No dziewczynki to forum jest naprawdę szczęśliwe:-) moje gratulacje Ania-aneczka i Ilona24 powodzenia na te 9 miesięcy i trzymajcie za nas kciuki a niebawem wszystkie bedziemy gadaly tu o naszych brzuszkach i nadchodzących pieluszkach:-)
Witajcie nowe koleżanki, zawsze im nas więcej tym lepiej, będziemy się razem wspierac.
Silene cwiczycie już troszkę z mężem czy jeszcze czekacie, bo ja jakoś olałam i nawet o tym nie myślę:-):-D każę troszkę mężowi poczekac:wściekła/y:
ale jaja ciągle jakaś fasolka, super!!!!!

losiczka72 czemu to ostatni cykl? jakoś dziwnie, że to akurat mąż zdecydował bo moim zdaniem to większe przeżycie dla kobiety niż faceta, chodzi mi o fakt czekania na okres i zastanawiania się czy sie udalo, te objawy i szukanie dziury w całym. Mam wrażenie, że mój mąż to olewa i po prostu spokojnie czeka, albo tylko robi takie wrażenie żebym jeszcze nim sie nie stresowała:confused:

aha! i jeszcze jedno ciagle zapomniam napisać, że bardzo dziekuje za miłe przywianie :) to jest niesamowite, ze wy jestescie takie sympatyczne, pomocne i szczere, a w pracy mam takie zołzy... :(

no to pa girls! :)

ilonka pomęcze cię jeszcze. a czy oprócz bóli brzucha masz jeszcze jakieś objawy, dolegliwości?

ja nie chce się nakręcać bo pogodziłam się że ten cykl nieudany ale pobolewają mnie piersi tak po bokach. jedna więcej druga mniej :-D ale przed @ też tak mam chociaż nie w każdym cyklu. nie zauważyłam aby się powiększyły :no:
i brak mam apetytu od rana. nie mam mdłości ale jak pomyśle że miałabym coś zjeść to mnie odrzuca. tylko jabłka jem i suchą bułkę

Agnes nie skreślaj tego cyklu dopóki nie przyjdzie @.

Ale jak tak czytam, że Ilonka ma takie bóle to już się boje, że moje są zbyt małe. Mnie trochę boli brzuch jak na okres ale nie tak intensywnie jak podczas @. Kłuje mnie nad lewą piersią , no i raz jeden jajnik raz drugi daje o sobie znać. Właśnie w ogóle mnie piersi nie bolą;/ Ale nigdy nie bolały podczas gdy brałam tabletki. Jak byłoby bez nich to nie wiem.Oprócz tego czuje się jakby przeziębiona, mam dreszcze i mi zimno.
Ilonka ma rację z tą temperatura. Skuś się na test za dwa dni :) Ja Acon zamówiłam w necie, nigdzie w bydgoszczy go nie mają. Będzie dobrze kochana :) Dopóki nie zobaczysz @ to nie możesz się poddawać !!!

Ilonko
widzę, że zrobiłąś już nowy suwaczek: )PIęknie wygląda, ja nadal się boję...może po jutrzejszej becie (daj Boże żeby skoczyła) a może dopiero po wizycie u lekarza;) Jakoś niespokojna jestem.

Suonko witaj i powodzenia:)

Madlen my uszanujemy Twoją decyzję. Jeśli musisz odpocząć to zrób to. Zregeneruj na maxa swoje siły. Powodzenia dla CIebie kochana.

Losiczki
dla Ciebie również dużo wsparcia i siły !!

hej dziewczynki. jeszcze koczuję w pracy ale już niedługo kończę i lecę do domku.

mój dół pomału mija. głowa jakby mniej bolała, brzucha nie czuję tylko rano był silny ból więc wróciłam z mojej doliny :-D

madlen
domyślam się jak się czujesz. może za kilka dni nabierzesz dystansu i jednak wrócisz do starań? trzymam za Ciebie &&&&&&&&

losiczka za twój cykl tez zaciskam &&&&&&&&&&&. chciałabym aby wam się udało

reklama
agnes- cyce bolą, nie bardzo , ale widze ze są napuchnięte i leciutko po bokach jak dotkne bolą, czasem nawet zakłuje któryś !!!
Ja juz ci przepowiedziałam ciąże i koniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro zobaczysz jak stoi tempka jak pójdzie w góre zrób test jesli chcesz, nie namawiam ale moze wyjdzie juz coś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! głowa i cyce do góry i prosze mi tu nie myslec pesymistycznie !!!!!!!!!!!!!!!!! ja czuję ze to fasolinka u Ciebie i bede to do konca twierdzić !!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D
ania- nie martw sie, nie kazda ma objawy !!!!!!!!! wiec spokojnie !!!!!!!!!!!!!!!

Do góry