reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bietka kreseczki wyrazne ;-)
Tymuniek gratuluje !!!:tak:
Aneczka wstrzymaj sie z tym seksem do wizyty u gina.,on ci powie,czy mozesz czy nie....;-)..u mnie na forum wszystko OK,bo ja i tak nie mam polskich znakow ;-)

a to dla Waszych Aniolkow
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

pewnie pustki tu dzisiaj bede..taki dzien,jakbym byla teraz w PL,tez pewnie caly dzien spedzilabym na grobach najblizszych ..a tak..nie ma komu zapalic znicza i szczerze,to z roku na rok coraz mniej czuje,ze dzisiaj Wszystkich Swietych..:zawstydzona/y::-(

reklama
Hej dziewczyny.
Parę dni mnie nie było bo się przeprowadzaliśmy i czekaliśmy aż nam przeniosą neta.
Mam dużo do czytania i jak zaprowadzę małą na 12 do szkoły to nadrobię:-)

Madlen ja bede zagladac sporadycznie bo na grobach juz bylam wczesniej. Nie podoba mi sie ze z tego swieta zrobili taki a'la odpust. na cmentarzach spedzaja wate cukrowa, smazone kielbasy jakby to jakis festiwal byl. NIEKTORY KOBIETY z calym szacunkiem ubieraja sie jak na pokaz mody...denerwuje mnie to:)Madlen dlugo mieszkasz w Iralndii? Jak sie tam zyje? Gdyby nie to ze maz ma tu swietna stala prace to chyba tez chcialabym wyjechac , chociaz sprobowac. kiedy bylam w londynie ale to tylko na okres wakacji podczas studiow na 4 m-ce zarobic , odwiedzic znajomych, podszkolic jezyk. Londyn w ogole mi sie nie spodobal jako miesce do stalego zamieszkania.

Aneczka ale na wszystkich swietych zawsze byla rewia modu na cmentarzu :-D..czasami byla piekna pogoda,a kobiety ubieraly futra..,zeby pokazac,ze maja..
a mieszka nam sie dobrze,juz przywyklam..chociaz poczatki byly ciezkie,a teraz znowu ciezko mi odnalezc sie w Polsce..inna mentalnosc ludzi,mniej usmiechu na ulicy i kazdy gdzies pedzi..tutaj tego nie ma..no i dzieci..one od poczatku czuja sie tutaj bardzo dobrze i do Polski nie chca wracac..tam juz nie maja znajomych,wszyscy przyjaciele sa tutaj....chodza do szkoly,wiec poki bedziemy mogli tutaj zyc,to bedziemy..;-)tutaj moge zapewnic im lepsza przyszlosc....w pl.nie wiem czy mialabym na studia dla nich..

witam dziewczynki ja dopiero pije kawke heh.na cmentarz idziemy dopiero po południu cieplej sie zrobi i msze tak mamay!!!!
madlen kurczezazdroszcze ci takiego mieszkania w innym kraju!!!mi by chyba rodziny brakowało najbardziej i znajomych...

(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) dla aniołków

Aneczka moja rodzina to moj maz i nasze dzieci ;-),jestesmy tutaj razem :tak:..czy dlugo ?..chyba nie,w marcu bedzie 4l.jak przylecialam ze smykami,maz jest ok.4 mies.dluzej..bo najpierw byl on,zeby znalezc prace,mieszkanie etc.ja nie pracuje,pracuje tylko maz..a jezyk..dogaduje sie jak trzeba,ale nie powiem,ze znam..jezyk to znaja moje dzieci...,one potrafia myslec po angielsku..mi tego brakuje ..
Agnieszka kwestia przyzwyczajenia,a jak masz juz swoja rodzine,to znajomi tez sie rozplywaja...

agnieszka_dk właśnie tego mi brakuje moich sióstr bo mama przylatuje do mnie bardzo często.Przyjaciół tutaj też mam.
madlen79 moje dzieciaczki też myślą po angielsku ja się jakoś nie mogę przestawić:-)

silene a ilety masz dzieciaczków????bo na suwaczku widze nicol i aniołka(*)????
w sumie macie racje idzie sie przyzwyczaic do wszystkiego jak sie ma najblizszych przy sobie!!!

reklama
To ciekawe:) Dzieci szybciej lapia jezyk:) A beda mialy super bo beda znaly dwa jezyki perfekt i beda mogli wybrac miejsce w ktorym chca mieszkac:) Tez zazdroszcze...Ja mam tu rodzine rodzicow jednych, drugich, babcie i przyjaciol. ciezko byloby mi bez nich ale pewnie by mnie odwiedzali. ale maz jest jedynakiem i na pewno nie zostawilby rodziny. ale pracuje w rodzinnej firmie wiec tez ma dobra prace i to jest super dla nas ale z drugiej strony mi jest sie ciezko odnalezc...ciezko tu z praca mimo ze zlego zawodu nie mam, jezyki tez znam ale jest masakra !!! dlatego mam nadzieje, ze jak odchowam dzieciatko to wtedy bede mogla skupic sie na sobie i moze w koncu rynek pracy sie zmieni. ale zawsze myslalam zeby wyjechac gdzies za granice nie koniecznie do anglii czy irlandii choc irlandia podobno jest piekna:)

Do góry