reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczyny- od pół godz czuję kłucie tuż nad wzgórkiem łonowym-zupełnie tak jakby ktoś wbijał mi długą igłę- nigdy coś takiego się u mnie nie dzieje - a jak u Was?

reklama
hej,
myślalam, ze będa tutaj dzisiaj pustki a jednak nie:-)

madlen ja też się juz tak przyzwyczailam, ze mieszkam w UK ze nie odczuwam dzisiejszego święta:zawstydzona/y: do Polski lecę za 9 dni to pojdę oczywiście na cmentarze:tak: i masz rację, znajomi się rozpływają, a za rodziną się raz tęskni raz nie:-) zależy też jaka ta rodzina, co nie??
Święta Bożego Narodzenia też tutaj spedzamy jak co roku, mamy takich zaufanych znajomych, że sie umówilismy z nimi, że wigilię i sylwestra razem spędzimy, chodzi nam głownie o dzieci, żeby wiedziały, że coś się dzieje:-) teraz lecę na prawie 3 tygodnie i już mam obawy czy nie za długo:-D

bietka wyrażne kreseczki:tak:

W PL dzisiaj Wszystkich świętych a ja jadę na 16 z Kubą na bal z okazji Halloween i to polski, trochę się dziwię, że dzisiaj to robią a nie np. wczoraj ale cóż:-)

Ania ja nie w ciąży ale myślę że melisę chyba można pić przecież to ziołowa herbatka ja piłam jak byłam w ciąży z TYMKIEM taka fajna herbatkę melisa z gruszka z vitax-a bardzo dobra herbatka uspokaja i można fajnie sobie po niej spać co do cytrusów to zależy przecież maja one dużo cukru jeśli ma się dobre wyniki to ok. ale nie do przesady

Siostra moja np. nie mogla jeść mandarynek a jadła masowo je ponieważ miała wysoki cukier...

ps. patrzałam dzisiaj na ten test w porównaniu z betka to nic nie widać ledwo ledwo i wywaliłam go!

Tak powtórzę ten test:-) najchętniej to już jutro:-)
Mam kol w aptece pod domem i już mia tak głupio tam chodzić i kupować te testy że hej wyglądam jak bym była w ciąży każdy się mnie pyta no niestety do chudych nie należę!!!!:sorry2:
zamówiłam na allegro 5 testów ciążowych może do piątku przyjdą ale ja tyle nie wytrzymam;-)

aneczka- no to , że wiem, że nic nie wiem to główny problem:wściekła/y:
poczekam chyba do piątku i w sobotę rano zaryzkuję teścik

witam walsnie wrocilam od lekarza stwierdzil ze za wczesnie przyszlam bo w tych tygodniach sa najczeszcze poronienia i mam wrocic za 2 tyg jak dotrzymam ciaze masakra ale trafilam na lekarza chinczyk niemily przy 2 bylam u kobitki to odrazu dala mi aplikacje do poloznej a ten nic tylko cisnienie zmierzyl i za 2 tyg wizyta :wściekła/y:jeszcze sie wyczekala ponad godzine na wizyte.Mam nadzieje ze bedzie wporzadku . ILONKI nie ma martweie sie..

g
ratulacje widze 2 super krechy powodzenia dziewczynom

Tomek I JUSTYNA- JA RÓWNIEZ ZA KAŻDYM RAZEM TO SŁYSZAŁAM CO TY OD GINA
A
le zawsze byłam zbadana i miałam skierowanie na usg miedzy 7 a 8tyg ciąży na potwierdzenie tego i założenie książeczki także spokojnie czekaj lub jeśli uważasz idź do innego gina jak chcesz.... a byłaś państwowo czy prywatnie?

reklama
JUSTYNA czyli właściwie dobrze, że idę na początku 8 tygodnia bo pewnie usłyszałam bym to samo. NIE DOPUSZCZAM do siebie myśli, ze coś może pójśc nie tak. Choć po wczorajszym skurczu się boje...ehh ci lekarze

Do góry