reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
jeszcze mam pytanie (albo miałam 2 razy owu albo znowu się przesunęła-dziś 35dc) jestem mniej więcej 13dni po owu jest w ogóle jakaś szansa żeby test pokazał 2kreski?? (test 25-raczej nie pokaże) a Acon? bo pognałam do apteki i czekam z nim do piątku

Myślę, że Acon może już pokazać ciążę :)

Marysia witam Cię i ściskam kciuki za II kreseczki :) &&&& ;-)

witam!

nie było mnie kilka dni a tu taki ruch.

marysia witaj i powodzenia w staraniach

ania-aneczka i tymuniek &&&&&&& zaciskam za wizytę u lekarza

dziewczynki nie ma co się spieszyć z testami. wiem ze łatwo się mówi. sama mam z tym problem ale lepiej się nie nakręcać. ja jakoś ten cykl już luźniej podchodzę. dopiero na początku jestem ale poza temperatura to odpuszczam wszystko inne. co ma być to będzie. a wierzę że kiedyś się uda.

Dziewczyny nie wiem co mi sie dzieje chyba hormony wariuja masakra sie czuje, rano bylo mi bardzo goraco i jakoś ciezko ogolnie nawet z chodzeniem, a teraz jest mi zimno ale czuje jak bucha gorac od srodka z organizmu i bola mnie wszystkie miesnie jestem bezsilna normalnie masakra nie wiem co sie ze mna dzieje chyba to nie fasolka:-(

A ja powoli czytam wasze wczesniejsze posty dziewczyny zeby troche wpasowac sie w klimat :) trzymam kciuki za staraczki a tym ktorym sie udalo serdecznie gratuluje. Ja o pierwsze dziecko staralam sie 3 m-ce po odstawieniu tabletek ale nie nakrecalam sie i pewnie dlatego udalo sie tak szybko. Teraz sataram sie nie napinac ale same wiecie jak jest czasami trudno. Teraz posilam sie testami owu i prze 2 dni pokazywalo mi mocniejsza kreske swiadczaca ze owulka juz albo za 36 godz. Przytulanko bylo a dzis testuje wieczorem raz jeszcze i zobaczymy co pokaze, bo wg mojego rozumowania powinna kreseczka juz zblednac jak sadzicie ?

Justynka rozumiem, że te dwie krechy to na teście owu?
Czytałam, że wykrywają ciążę, bo oba hormony mają coś tam podbnego i mogą wykryć wcześniej ciążę niż te ciążowe.
U mnie plameinie ustąpiło- póki co, więc nadzieja wróciła. :)
Czekam do jutra z testowaniem.

Czesc dziewczynki..,no nie powiem ze z rana bo juz w Polsce poludnie

Karolina rozumiem cie bardzo dobrze ja w ostatnim cyklu tak wlasnie mialam, nie dosc ze przyszla @ to jeszcze w 27dc a ja mam 30 dniowe .masakra jaka bylam wsciekla ale przetrawilam to jakos i wystawilam sobie cele
Zrzucic kilka kg od wczoraj zaczelam cwiczenia (chociaz nawiasem mowiac caly czas jestem na diecie) mierzenie temperatury, testy juz mi przyszly wiec dzialam na calego a jesli w miedzy czasie zajde w ciaze to bede pod niebo skakac
Ania &&&&
Marysiu
witamy cie serdeecznie i &&&&&&&&&&
Chyba mialam jeszcze o kims napisac ale kurcze zapomnialam o kim , nadrobie jak mi myslenie wroci :-D

Marysiu po pierwsze witaj, po drugie życzę powodzenia.
Co do testów owu to jeśli zobaczyłaś na teście dwie wyraźne krechy to znaczy, że owulka będzie w ciągu 24-36 godzin od testu. Ja tam się do tego zastosowałam i przytulanko było 12 i 36 godzin po wyniku testu. Następnego dnia od dwóch kreseczek tylko kontrolna.
Więc jeśli owulka u Ciebie wystąpiła to dzisiaj już nie powinno się nic pojawic w polu testowym.

Aniu masz objawy grypowe. Gorący rosołek i do lóżeczka, nie przemęczaj się, bo być może wczorajsze spacery i nadmiar chłodnego powietrza Cię załatwił. Trzymam &&& by było wszystko dobrze. :)

reklama
Katy czy ta cholera musi przyłazić jak jej nie chcemy? :( Czekam do wieczora czy się rozkręci, rano teścik i zobaczymy. :)
Może następnym razem się uda...

Do góry