reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no to byłam w toalecie- teraz takie niewiele bledziusieńkie, różowiaste coś... :(
Już nie wiem co myśleć, co robić?

reklama
Karolina ja tez miałam ostatnio przez kilka cykli takie plamienia o jakich mowisz i jak pytałam lekarza to stwierdził ze albo to przez stan zapalny który miałam, albo to wina zbyt niskiego progesteronu, poniewaz grzybek bardzije mi sie ostatnio uwidocznił i miałam leczenie dzis mam 31 dc i czekam jutro powinna przyjsc i zoabaczymy narazie plamien nie ma wiec byc moze to było przez stan zapalny który został w jakims wiekszym stopniu wyleczony, czekam na @ i po pójde do ginka na kontrolem, wtedy moze progesteronem sie zajmie zobaczymy czy wogoel beda palmienia, czasem jak ma sie stan zapalny to człowiek nawet o tym nie wie najlepiej podejdz do lekarza powiedz mu co i jak moze cos zaradzi

ania2403 qrcze dziwne to wszystko. Do lekarza mam umówioną wizytę na środę za dwa tygodnie, więc muszę cierpliwie na nią poczekać. Poproszę o badania hormonów i zobaczymy co mi powie. :(
Dlaczego te starania są takie trudne? Dlaczego dwoje ludzi którzy bardzo się kochają i są gotowi, bardzo chcą mieć Maleństwo muszą przejść taka długą i krętą drogę przez mękę gdzie inne młode nastolatki wpadają z przypadkowo poznanym facetem w dyskotece przy pierwszym stosunku???Zrobię ten test jak przyjdą- to sie podzielę z Wami. Nie wiem po co to robię, chyba by wykluczyć te resztki nadziei... :(

Karolina ja też mam dzisiaj doła... normalnie czuję ża lada chwila przyjdzie @ :( wkurza mnie to na maxa!!! nigdy nawet nie przypuszczałam, że będę się musiała tak starać... Jak to mówi mój mąż "te co nie chcą dziecka wystarczy, że je ktoś dotknie a one już są w ciąży"...

najlepiej chyba będzie jak ja zaczekam do konca dnia czy mi się @ rozkręci czy te plamienia ustąpią. Wtedy rankiem najwyżej zrobię teścik raz jeszcze- w koncu jeszcze cztery mam :)

helo

WYRUSZAM dziś do gina i na betę trzymajcie kciukasy heheh
A teraz idę na śniadanie i kawę;-) miłego dnia:-)

reklama
Karolina i na nas kiedyś przyjdzie czas zobaczysz a takie nakrecanie sie nie ma sensu ja juz to przerabiałam od czerwca a teraz o dziwo jestem spokojna w tym miesiacu choc jutro termin @ wogoel sie nie denerwuje i testowac raczej nie bede jutro, choć 2 pink testy juz kupilam bo była promocja boje sie troche zatesowac no ale trza bedzie :-)
Zobaczysz i my kiedys bedziemy pisały ze mamy 2 kreseczki, a z ta wizyta u ginka to idz idz, moze zrobi ci badania, moze cos przepisze warto sie skonsultowac

Do góry