reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bietka -Z tego co ja pamiętam to serduszko widać w szóstym tyg ciąży- a u Ciebie będzie już ok 7 licząc po lekarsku od ostatniej @. W dwunastym tygodniu za to widać już dosłownie wszystko- małego miniaturowego człowieczka

reklama
Hej dziewczyny pisze tu rzadko, ale musze napisac, jutro mam termin @ od 5 cykli mam plamienia kilka dni przed a w tym cyklu nic dzis jest 31 dc i nie ma plamien, piersi sa takie nabrzmiale i obolale, śluz też jest bo czuje ze jest wilgotno ale nie nastawiam sie ze to fasolka poczekam jeszcze choć do soboty i wtedy zatestuje bo @ moze jeszcze przyleść w zeszłym miesiącu miałam wywoływaną duphastonem przez grzyba bo sie tydzien spóźniła dlatego czekam pewnie teraz też hormony wariują, a co mnie dalej dziwi to to ze 24 dc miałam wieczorem lekkie krwawienie na wkładce, na drugi dzien rano brazową plamkę i to wszystko, zastanawiałam sie czy to czasem nie jest zagnieżdżenie ale zwykle jest wtedy samo plamienie, a i oprócz tego czasem mam wrażenie ze ciągną mnie jajniki w dół to nawet nie jest ból brzucha no ale zobaczymy czekam cierpliwie do soboty trzymajcie kciuki

ania z całego serca życzę Ci żeby to była fasolka!! ;-) Z tego co piszesz to może tak być :-p Wytrzymasz z testem do soboty? Ja bym nie wytrzymała :-)

wiecie co mnie najbardziej zastanawia...? zawsze przed @ jeden dzień, czasem dwa miałam plamienia- najpierw takie blade, później sie rozkręcalo, a teraz nic. Żadnego też objawu przed, żadnych pryszczy jak zwykle, żadnej wzmożonej ochoty na słodycze czy ketchup. Aż boję się iść do toalety i sprawdzić. :(

wiecie co mnie najbardziej zastanawia...? zawsze przed @ jeden dzień, czasem dwa miałam plamienia- najpierw takie blade, później sie rozkręcalo, a teraz nic. Żadnego też objawu przed, żadnych pryszczy jak zwykle, żadnej wzmożonej ochoty na słodycze czy ketchup. Aż boję się iść do toalety i sprawdzić. :(

A kiedy masz termin @?

Suonko87 musze wytrzymać boję sie rozczarować potem, w zeszłym miesiącu zrobiłam trzy testy i były pozytywne a okazało sie ze to zaburzenia hromonalne wiec w tym przypadku moze byc podobnie, staram sie nie nakrecać mnie to lekkie krwawienie co było 24 dc niepokoi,

aniu - będę testowałą z Tobą
kalolina - ja mam odwrotnie- cera tragedia, wilczy apetyt. mało tego, mam raczej skłonność do biegunek- a tu zaparcia. normalnie pozjedzeni kawałka jabłka siedziałabym pół dnia w kibelku- a od kilku dni jem jabłka na potęgę i nic! łudzę się, że to za sprawą fasolki- bo w poprzednich ciążach też mogłam bez konsekwencji pożerać moje ukochane zakazane jabłuszka

dziewczyny dzisiaj 31 dc, 18 dc test owu- dwie krechy i d...a :(
@ powinna zawitać w piątek, więc jeszcze dwa dni, więc po co przylazła dzisiaj? nie mogła zostawić mi jeszcze cienia nadziei, co?

reklama
i jakos dziwnie mnie teraz boli podbrzusze :(
lewo w dół od pępka, pewnie z nerwów.
włosy mi się tluszczą jak szalone, aż nie daje rady z myciem. Idę na siku- zobaczę co się dzieje.
A może jak przyjdą dzisiaj te testy to i tak sobie jeden zrobię :) Tylko po co?

Do góry