reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hejka dzis mam termin @ i czysto,z ciekawości zrobiłam test wiem miałam nie robić dopiero w sobote albo w niedziele ale ze wczoraj kupilam dwa pink testy w tym jeden eksperes to mysle zrobiew a co tam i tak pewnie nic nie wyjdzie a tu ku mojemu zdziwnieniu wyszła gruba ciemna kreska taka jak ta testowa ale dziewczyny spoko prosze mi jeszcze nie gratulowac oki bardzo was prosze nie chce zapeszać poszłam i zrobiłam dla potwierdzenia bete i wynik jutro kolo 14 jakies takie dziwne laboratorium bo to w miescie w którym pracuje robiłam ale spoko poczekam jestem bardzo spokojna nie swiruje nie panikuje sama siebie nie poznaje takze zobaczymy co jutro wynik pokaze bety i wtedy wam oficjalnie napisze, narazie trzymajcie kciuki troche mnie piecze w podbrzuszu ale moze to normalne wiezłam nospe na wszelki wielki zeby normalnie funkcjonowac, nie ufam juz testom od ostatniego razu ale w poprzedniej ciazy tej która poroniłam nie miałam takie grubej krechy a niby był 4 tydzien a tu gruba i bordowa no chyba ze test jest ferelny :-)drugiego robic jutro nie bede czekam na wyniki bety cierpliwie

reklama
karolina ja robilam bete w piatek (wyszla negatywna) a w poniedzialek test pokazal mi blada kreske :-) wiec Kochana moze nie wszystko stracone :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

ania24 nie chcesz gratulacji wiec nie gratuluje ale trzymam rowniez za Ciebie kciuki by wszystko bylo ok a napewno bedzie bo to jest szczesliwy watek :-)

ania nie gratuluję, nie zapeszam, nawet sie nie cieszę- czekam z niecierpliwością na Twoje wieści jutro :)
trzymaj się

Bobofrutek zobaczymy, ale ja mam dziwne wrażenie, że taka jakaś dziwnie rozdrażniona jestem i za chwilkę mogłabym ryczeć.
w takim razie ten weekend będzie bardzo długi i mam nadzieję, że ta małpa się nie rozkręci :)
no bo niby owulacja była- testy przynajmniej ją wykazały, przytulanko było i nic?
troszkę kłuje mnie w jajniczku lewym (ale nie tak jak na @ tylko jak przy owu) no ale za to cycuchy bolą jak na @
tak bardzo bym chciała

jutro badanie prolaktyny, mogę przecież też tą betę zrobić i tak przecież będę w lab. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powinnam miec 26 września ale miałam grzyba i hormony swirowały i na tescie była bladziusienka kreseczka i oczywiscie natychmiast wizyta u lekarza ale nic nie bylo widac na usg, dotsłam duphaston na wywolanie jakby to nie byla ciaza i po tygodniu czyli 3 października dostałam @ i licze cykl od 3 października i dzis zrobilam test choc nie nastawialm sie na to ze cokolwiek pokaze a tu takie jaja i teraz nie wiem czy cos z hormonami czy faktycznie ciaza dlatego zrobilam bete ale naprawde jestem spokojna to nie ja chyba jestem wogole sie nie deneruje cos jest nie tak a i jak wam pisałam w 24dc czyli 26 października miałam na wieczór lekkie krwawienie myslalma ze to @ przylazła ale na drugi dzien sladu nie bylo, czy ten pink testy moga sie mylić?

Bietko kochana na pewno dam znać -wizyta wieczorkiem. Ja dziś pierwszy raz się tak źle czuje:(:-( Tzn nic mnie nie boli, ale mam jakiegoś doła. Całą noc nie mogłam spać- to był koszmar. Wierciłam się z boku na bok, pot mnie zalewał jak już zasnęłam to miałam straszne sny o ciązy i wizycie u lekarza no paranoja...aż mnie mięśnie bolą wszystkie...to pewnie gdzieś podświadomie nerwy ale tak jest od kiedy się dowiedziałam o ciaży...w ogóle spać nie mogę.nawet w dzień:-(

Justynko
powodzenia !!!

Witaj Abra - powodzenia!!!

Ania2403 trzymam kciuki :)

Aniu to ja w takim razie (nie) gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-),&&&&& mocno zaciskam ,aby wsio bylo OK :tak:;-);-):tak:
Piateczka ,Ilonka zdrowka dla waszych dzieciaczkow ;-)
Losiczka plywaj ile wlezie,woda odpreza..ja tez uwielbiam wode,moglabym godzinami plywac..kochana trzymam caly czas &&&&,abys miala ta swoja upragniona coreczke !!! ;-)
Karolina czasami sa plamienia,wiec spokojnie poczekaj..cierpliwosci zycze i tzrymam &&&&&
a ja probuje obudzic sie przy kawie,ale cos mi to ciezko idzie...a poznije lece z dzieciaczkami do sklepu,bo mlody ma dzisiaj imieniny i bedzie sobie jakas zabawke wybieral..on chce perkusje,ale mam nadzieje,ze namowie go na cos mniej halasliwego..;-)

Nie wiem czemu w tej przychodni sa tak późno mi i tak to nic nie zmieni czekałam tyle czasu poczekam i jeden dzien jeszcze, testu juz robic nie bede bo bezsensu i tak sobie czekam do jutra :-)do lekarza i tak jak juz cos to dopiero w srode bo tak mi mowil ze tydzien po terminie zeby przyjsc tak wiec zobaczymy co bedzie ja sama sie nie ciesze bo dopoki lekarz mi nie potwierdzi to ja nie wierze, miesiace doswiadczen i czlowiek inaczej patrzy na pewne rzeczy z lekkim dystansem

reklama
Do góry