reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

justynka ja już testu nie robię !!! ot taki bunt.
tylko biegam do kibelka i spradzam co chwilkę czy nic się nie zmienilo przez godzinę i czy już nie przylazła, bo ja naprawdę nie chcę się z nią widzieć w tym miesiącu i przez kolejne 9 też nie :)

madlen- kiedyś tak, a ja bym chciała żeby to było teraz już :)

ilonka- my też kiedyś będziemy matkami....

my rodzicom nie mówiliśmy. z teściami mieszkamy, więc pewnie sie domyślą wcześniej czy poźniej, ale nie mówimy do czasu aż lekarz nie potwierdzi, że wszystko jest w porządku. :)
teść ciągle dopytuje kiedy będzie mógł z wózkiem pojeździć, więc mu odpowiadamy, że spokojnie- jeszcze przyjdzie ten czas. :)

nadzieja umiera ostatnia- to fakt losiczka, ale qrcze ja już się boję, że ona mnie zabije :) mężowi też nie mówiłam, że robiłam test i wczoraj i dzisiaj. zapytał tylko czy już mam na dobre @ a ja na to, że nie, a on, że może ciąża, więc mówię, że test negatywny na co on z westchnieniem a tam testy.

reklama
losiczka - ciąza z zaskoczenia :-D:-D:-D:-D hihihi, oby nie było tej ciązy z zaskoczenia tylko teraz juz w tym cyklu :tak::tak::tak: i niech bedzie ta córa w koncu :-) zebyś nie była sama, bo na razie otacza Cię grono przystojników :-p
no a ja teraz juz nie mam marzeń co do płci , moge miec nawet i trzech facetów albo i czterech aby tylko miec :-D:-p

kurcze zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce,,,,,,,,,,, niech mnie ktoś kopnie w dupsko, bo go nie mogę z fotela oderwać a trza isc na pocztę i do banku ehhhhhhhhh :baffled::baffled::baffled::baffled:

Piateczka ale masz super tesciowa ;-)
a kiedy ty masz teraz testowac??..wczoraj wymioty,dzisiaj bol piersi..hmmm..czyzby fasolka ???&&&&&

Karolina my też nikomu nie mówilismy tzn ja kiedyś mówiłam mamie, że próbujemy i nic to mi złote rady dawała ;) :D ale się nie dopytuje co i jak... za to teście (z którymi mieszkamy) ciągle o dzieciach gadają, aż się rzygac czasami chce...

Dzieki dziewczyny ale ja musze zrobic szczegolowy plan;-);-);-) bo nie moge przekroczyc 10,5 dnia cyklu zeby byla ta cora :-):-):-) ale jaka adrenalina przy tym kombinowaniu he he zobaczymy na ten cykl nie licze choc bylabym przeszczesliwa :-):-):-)

Hej dziewczynki, dopiero doszlam nieco do siebie, poczytalam i czas cos naskrobac. Kolejny dzien 3mam kciuki za Was wszystkie staraczki i ciezaroweczki :-) Bylam wczoraj u lekarza i coz grypa i zapalenie krtani - masakra. Ale dzis juz troszke lepiej. Martwie sie tylko ze jesli jakims cudem jest fasolka to moze jej zaszkodzic i cos pokdzie nie tak, choc jest to dopiero 3-4 dzien po owulce - eh zawsze musi sie cos przytrafic, zycze milego dzionka i dobrych wiadomosci.

madlen z tym testowaniem to chyba poczekam aż do powrotu męża- znów wyjeżdża w niedzielę i wróci dopiero 18:-:)-:)-( a do tego czasu to może ta paskuda @ się zjawi i wszystko samo się wyjaśni- a jak nie przyjdzie to chociaz nadzieja będzie trwać dłuzej
losiczka takie podchody.... ech....... czad, no i ta adrenalinka- cudownie

no i dupa...:wściekła/y:
fuck, fuck, fuck...
niewielka blado różowa plamka na papierze- dupa, mam wrażenie, że ciąży brak :-:)-:)-(

reklama
dziewczynki nadgoniłam wasze wpisy z 2 ostatnich dni. dzieje się na naszym forum tyle że już się gubię.

W każdym razie niezmiennie trzymam &&&&&&&&&& za wszystkie.

Teraz postaram się być z wami na bieżąco i pisać bo jak nie ma mnie kilka dni to tracę rachubę i nie pamiętam co komu miałam odpisać. :-D

Do góry