reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolina... ja w wierzę w fasolę :) w sumie ja też jakoś dużo sikam a wypiłam tylko kawę :-) ja schudłam 12kg tylko dlatego żebym była dobrym domkiem dla dziecka... (nadal jestem gruba ale w rozm 42 a nie 46) a dziecku się do mnie nie spieszy chyba :/ ja wolę się nastawić, że nie jestem w ciąży i się ewentualnie miło rozczarować niż odwrotnie... ruchu teraz będę miała więcej bo w piątek tydz temu mieliśmy z mężem wypadek i auto skasowane ;/

reklama
zrozumiałam aneczko dzięki.pozostaje mi czekać i tyle. u mnie tak zawsze było, że pierwsza była ok 30 dni po ostawieniu. a teraz już jest 33

a czy któraś z was pisała ze chce brac femibion czy cos takiego???

roszpunka to ty miałaś @ dostac 2 listopada???to czemu testu nierobisz???

Ostatnia edycja:
piąteczka a może @ juz nie przyjdzie prze 9 m-cy?

justynka ja jednak piję dość dużo- zawsze tak miałam, że jak kaczuszka ;) to też sikam troszkę więcej. :)
staram się juz nastawić, że jej nie ma, że się nie udalo, że @ przyszła, ale kiedys nie przyjdzie- jak już będę przebadana od a do zet:rofl2:
ja w ubiegłym roku schudłam 7 kg i mąż mi powiedział, że jak nie przytuję to nie będzie przytulanka, bo on sie boi, że mnie polamie i źle wg niego wygladam. dietę zarzucilam, palenie też, bo przecież trzeba bylo zacząć na dobre myśleć o malenstwie i ciąży, więc rzuciliśmy oboje palenie (w dużym stopniu z oszczędności) no i mi automatycznie zaczęlo przybywać- niby niewiele, ale wróciłam do wagi sprzed odchudzania. nosze co prawda 38, czasem 40, ale dzisiaj u lekarza 64 mnie troszkę przeraziło. :szok: niby mam taka budowę, że to i tak niewiele na mnie, ale wiadomo, że kobieta chciałaby ważyć mniej :confused:

agnieszko co to takiego i na co to?
ok już wiem już sie dokształciłam (wujek Gógle mi wyjaśnił, że to dorsz i halibut w kapsulce)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka_dk nie wiem czy któraś z dziewczyn pisała, ale ja biore femibion1 caly czas odkad sie dowiedziałam, że byłam w pierwszej ciąży czyli od marca, ponoć jest dobry tylko drogi za opakowanie na miesiac place ze zniżka 29 zł a tak w innych aptekach nie tych tanszych to nawet 36 zl kosztuje albo wiecej, boże jeszcze 1,5 h chyba jajko zniose a mialam sie nie denerwowac

Karolina femibion to kwas foliowy w duzej mierze i duzo witamin do tego jeszcze ale powiem wam i chyab to sobie kupie ze jest cos takiego jak floradix wywar z czerownych owoców dla kobiet w ciazy, w okresie laktacji, przemeczonych i osłabionych to jest żelazo i witaminy dobre na podwyzszenie hemoglobiny wpiszcie w neta tam pisze o tym, mozna go kupic w niektorych aptekach albo przez apteke internetowa

Ostatnia edycja:
karolina wiesz co mi to lekarz kazał brac zamiast foliku....ale szczeze nie pytalam dlaczego...myslałam ze to jest to samo co folik...musze ulotke przeczytac...
kurcze karolina ja waze 75 a ty 64 wiec jak myslisz kto tu powinien sie przezazic swojej wagi....

wiesz co ania ja za 60 tabletek płace 39 chyba zł tak wiec nie jest to tanie...

...........justynka7177.............24............ ..02.11.....................1..............
.............Tymuniek............... ..27............. 04.11......................3.............
.............karol_in-a.................28..............04.11........... ..........5..............
..............losiczka72................39........ ......13.11.....................4..............
.............Suonko87.................24.......... .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
...............nosotros.................27........ .......17.11....................3.............
..............marysia77................34......... .......18.11....................2............
................ilona24..................24....... .........26.11....................4.............
.................KatyB....................30.................26.11....................12...........
.............agnes2704...............29.................28.11....................4.............
.............Roszpunka...............25.................02.12....................3............
..............Karolekk..................30........ .......?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ....?????....................2.............
............piąteczka...................31....... ........?????.....................1..............
................MałaMi....................25..... ..........?????....................5?.............
.............ada6.1984................27.......... .......?????....................3?..............
..............Dzoana.a.................29......... ........?????....................3?..............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......12......10 .05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........9.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........9.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........8.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011.........5. . .......??????..........
.....ania-aneczka.............27........01.10.2011.........5 ......08.07.12..........
.......bietka84.................27.........02.10.2 011.........4.......04.07.2012......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mi też się przytyło i to w trybie natychmiastowym- teraz 57- i podobnie jak Tobie karolinko mąż mi groził, ze nic nie będzie bo o kości nie ma zamiaru się obijać no i powiedział też , ze zima idzie, więc chciałby się przytulić do ciepłego mięska a nie do kości

reklama
Do góry