reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Chyba coś mi się pomyliło... Następną @ mam mieć ok 4 grudnia, oby nie przyszła... Nie ma to jak się orientować :sorry2:.

Mi już 5 dni się spóźniał i też latałam jak głupia sprawdzać, i niestety najpierw pojawiła się bladoróżowa plama, a do rana mnie zalało zupełnie :sad:

U mnie w rodzinie nikt nie wie, że się staramy. Teściowie nie mogą się doczekać, już od ślubu marudzą. I wymarzyli sobie wnusię, bo u nich w rodzinie same chłopaki. I nam też się marzy córeczka, ale najważniejsze żeby w ogóle zajść i żeby wszystko poszło dobrze.

reklama
no i tak to jest jak się nie przeczyta do końca :p
jest femibion natal 1 i ten sie bierze przed i w trakcie ciąży do 13 tygodnia i rzeczywiście w składzie ma kwas foliowy plus milion innych witamin wydaje się niezbędnych; ale jest też femibion natal 2 który bierzę się od 13 tygodnia ciąży do konca okresu karmienia i ten z kolei ma w składzie nasycone kwasy tłuszczowe (które naturalnie występują w morskich rybach tłustych) które wplywają na rozwój mózgu i wzroku ;)

ile to się człowiek uczy?
jak mi sie skończy obecny kwasik foliowy jaki posiadam w torebce to zakupię sobie ten femibion- droższy, ale czego się nie robi dla osiągnięcia celu? i zacznę brać przed ciążą :)

Roszpunka no u mnie też plamki zmieniające barwę od środy. Najpierw ognista, krwista czerwień (jednorazowo) poźniej odrobinka rożu bladego do konca dnia, w czwartek (czyli wczoraj) tylko z rana nieco beżowo brązowego jasnego czegos i do rana spokój, a teraz znów róż blady i niewiele, więc też mnie zaleje najdalej jutro :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj dziewczynki jak was czytam to sobie tak mysle ze marzy mi sie ta coreczka :-)a jak dozyje ;-)i ta moja wymarzona corcia bylaby w ciazy to mialaby pewnie takie same dylematy co wy no a z chlopakami to juz inna bajka dobrze ze maja doswiadczona mame to jej ;-)we wszystkim pomoge ale sobie pomarzylam a z drugiej strony tyle synow a ile wnuczek moge miec :-):-):-) matko ja chyba oszaleje ze szczescia wnuczki wnuki obojetnie kochac bede szalenie:-):-):-) choc te moje najstarsze chlopaki to o dzieciach nie chca slyszec nawet w przyszlosci bo maja mlodszych braci ktorzy lobuzuja na calego a sami zapomnieli jak lobuzowali;-);-);-)

Ostatnia edycja:
hejka:)

Moja beta po 48 godzinach : 3588 mIU/ml
a była w środę 1417 mIU/ml
wzrosła 250% - czy ja coś źle policzyłam ????????????????????????

mogę się już cieszyć ?????

dziewczyny chyba już nie będę robiła bety- bo zeświruję !!!!!! jak myślicie ????
czekać cierpliwie na wizytę .... ????

hejka:)

Moja beta po 48 godzinach : 3588 mIU/ml
a była w środę 1417 mIU/ml
wzrosła 250% - czy ja coś źle policzyłam ????????????????????????

mogę się już cieszyć ?????

dziewczyny chyba już nie będę robiła bety- bo zeświruję !!!!!! jak myślicie ????
czekać cierpliwie na wizytę .... ????

Bietka dobrze policzyłaś!! :) :tak: Życzę przyjemnych 8 miesięcy!! I wysyłaj nam tu fluidki ciążowe szybciutko!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

reklama
karolina Może u ciebie to tylko plamienie, tego ci życzę.:happy2: Bądź dobrej myśli, ja trzymam kciuki mocno! U mnie pojawiło się tylko raz wieczorem, a już rano była @, więc całkiem inaczej.

Do góry