reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
BIETKO piękny przyrost bety !!! GRATULUJE :) Teraz spokojnie czekaj do wizyty (spokojnie - i kto to mówi) ;) A czy ten femibion to można brać bez porozumienia z lekarzem? Też mam sobie kupić czy poczekać co lekarz powie?

Dziewczyny Wy też macie takie drgania w łydkach jak zasypiacie?

beta to 2568 mlU ale jeszcze nie gratulujcie lekarz mi to musi potwierdzic ze wszytsko oki ze cos juz jest, a bedzie cos juz widac na usg?
z norm wychodzi ze to 4-5 tydzien kurcze teraz wizyty sie boje dzis dzwonie i na poniedzialke sie umawiam nie bede czekac

Ostatnia edycja:
Suonko ja z plecakiem doswiadczen z poprzedniej ciazy wole jeszcze nie zapeszac moj ginek musi mi to pokazac na usg, kurcze wiecie jaka jestem spokojna maz tez przed chwila mi pisal

ania 2403 piękna beta !!!!!!!!! jak nie chcesz to nie gratuluje... powiedz mi który masz Dzień cyklu i jakie długie cykle ??? :-)

reklama
aniu2403 super wiadomosc trzymam kciuki

bietka super beta za ciebie tez trzymam kciuki

przepraszam was kobitki ze dzis sie nie rozpisuje ale moje samopoczucie jest ponizej normy nawet objadu nie mam do konca satrasznie

ale was czytam

Ostatnia edycja:
Do góry