reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
tak was podczytuję... aż pobiegłam po nitkę :-D kiedyś jako nastolatka robiłam to ale nie pamiętam co mi wychodziło... a teraz dziewczynka i chłopiec jak w mordę strzelił :-) no to czekam na was moje dzieciaczki :-)

Wiem dziewczynki ze mozna postarac sie o tlumacza ale w sumie nigdy z tego nie kozystalam i nie wiem czy to wogole dziala.
A badan nie robia tutaj z miejsca. Przy pierwszej wizycie jest wywiad i pewnie niewazne ze staramy sie tak dlugo oni pojda swoim tempem. Czyli zaczynamy od poczatku jak w polsce badania hormonow, nasienia meza itp. A ja to juz wszystko mialam!!!
Ja chce byc juz w ciazy!!!!

I ja stara krowa zaczelam wahadlowac i co ????
Jak trzymam reke wolno to na chlopaka ale jak przystawie do czegos zeby mnie nie trzeslo to zaczyna sie zatrzymywac
Wniosek .....bede miala dziecko jakko stara babcia (skoro przy trzesieniu reka pokazuje chlopaka :)))

Ostatnia edycja:
viola a moze to bliźniaki:-D:-D:confused:
ania bietka gratulacje dla was kochane szczesciary!!!!
ilonka prosze cie nie smuc sie daj nam nadzieje ze sie kazdej z nas uda takze tobie!!!a i mam nadzieje ze mi pomozesz z wykresikiem tzn te wyzsze temperatury zaznaczac!!!
rozszpunka ążesz obraczke na nitce i kładniesz nad reka(ja zawsze nad lewa kładłam) i patrzysz czy obraca sie w kółeczko(dziewczynka)czy buja sie na boki(chłopak)czy nie rusza sie(brak dzieci lub wiecej juz nie)

No to teraz już wiem:-) Dziewczynka, chłopczyk, a potem już nic :happy2: Trochę oszukałam, bo obrączki chwilowo nie mam i użyłam pierścionka zaręczynowego, ale tej wersji z parką będę się trzymać:)

eeee to mosi byc obrączka i to poświecana!!bynajmniej ja tak słyszałam

hehe u mnie dziewczyny uwaga....wyszło 1-chłopak 2-dziewczynka 3-chłopak 4-dziewczynka

Ostatnia edycja:
roszpunka chyba zaczynamy się starać w tym cyklu :(
plamienie coraz większe, coraz obfitsze, więc @ przyjdzie lada chwila :(

wiecie co mnie najbardziej przeraża? lekarz mówił (ten poprzedni ginekolog), że mam ok 3-4 owulacje w ciągu roku, więc jeśli była teraz (co sugerowały testy owu) to do końca roku raczej już nie będę miała :(
i tak sobie myślę czy jakoś da się to zmienić?

agnieszka ciąża już stwierdzona pojedyncza:)

A jak miałam tylko cywilny to kto ma mi poświęcić obrączkę? Może sama sobie poświęcę hehe

reklama
to weź od kogoś poświecana np koleżanki mamy itp
kurcze viola ale ci zazdroszcze tego brzuszka a w nim maluszka!!!ale faktycznie jak tobie szybko juz mineło!!!niedługo foty dzidziusiów nam tutaj bedziecie wklejac;-)

Do góry