reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzien dobry Dziewczęta. :)

Przyznaję szczerze, że nie wiem co się dzieję. Zgłupiałam do reszty. Cycki bolą nadal, ale przy dotykaniu, bardziej w okolicach sutków, jajnik pobolewa, a @ sie nie rozkręciła. Nadal jest plamienie- więcej go i wciemniejszych barwach bliżej brązu, ale nie jest to @. Na pewno. Mam tylko wkładkę i bywa ona poplamiona, ale qrcze po niemal całym dniu a nie po kwadransie. Nie wiem co się dzieje, testu boję się już robić, bo zapewne znów będzie negatywny, a @ tym razem ma inną nieco postać.

justynko- przykro mi- tulę Ciebie mocno i zaczynamy starania od nowa, w następnym miesiącu :)

reklama
karo-li-na kurcze faktycznie nie wiem co jest grane!!! a nie chcesz spróbować jutro zrobić bete ?
plamienia we wczesniej ciąży są normalne, pojawiają się w terminie miesiączki, ale ZAWSZE TRZEBA JE SKONSULTOWAĆ Z LEKARZEM,
nie wiem co Ci doradzić... beta dużo wyjaśni.... bo jak jest poniżej 5 to czekaj na @ - może to jakiś stan zapalny jajnika ????
karolinka chyba lekarz jednak okaże się niezbędny :(
trzymaj się - jestem dobrej myśli :*

dzięki dziewczyny... powiem tak, że martwi mnie ten ból brzucha, ale dużo kobiet pisało że tak miały... np. bobo dostała luteinę pod język i dopiero wtedy przestał ją boleć

ania-aneczka musimy być dobrej myśli !!!!!!!!!!!!! dlaczego się martwisz???? musi być wszystko OK !!!!!

Karolina mnie to na ciaze wyglada :tak::tak::tak: naprawde te plamienia brazowawe, bol cycuchow hmmm;-);-);-) a test mogl wczesniej ci nie wyjsc.....zbyt mala ilosc hormonu hcg ale z kazdym dniem wzrasta a ty kiedy robilas ostatni test ????

MADLEN POWNNAM TESTOWAC PRZY CYKLU 26D W SOBOTE ALE JAK SIE @ NIE POJAWI TO DOPIERO TEST ZROBIE W PONIEDZIALEK OBY TWOJE PRZECZUCIE SIE SPRAWDZILO BYLABYM PRZESZCZESLIWA:-):-):-)
DZIEKI A WASZE KCIUKI ZA TYDZIEN BEDA BARDZO POTRZEBNE:happy:

KAROLONKO ZROB TEST JUTRO TRZYMAM KCIUKI:happy:

Losiczka będę trzymała kciuki !!!

Bietko
ja się stanardowo martwie brakiem objawów...wiesz jak mi przykro? wolałabym chociaż coś mieć, jeden objaw np ból piersi a tu nic...i nie wiem czy fasolinka się rozwija...a brzuch to mam taki spuchnięty, jak tylko coś zjem to wywala aż mąż mówi, żę jakbym była w 5 miesącu cholerka;/ muszę chyba zmienić diete i nie pozwalać sobie na zachcianki...

ziemniaki jeszcze twarde,to szybko do was zagladam ;-)
Losiczka,trzymam z calych sil kochana,przeciez wiesz !!!!! zycze co tej corci z calego serducha !!!!!
Karolina hmmm,moze faktycznie to fasolka !!! zycze ci tego kochana !!!,najlepiej zrob bete i bedzie wiadomo,co jest piec ;-)
Aneczka ty sobie nic nie wkrecaj !!!!! z malenstwem jest wszystko OK,A nie kazda ciezarna ma bol brzuchu,mdlosci czy bol piersi !!! zapamietaj sobie to i ciesz sie swoim blogoslawionym stanem !!!;-)
Bietka tak jest,bol brzucha na poczatkuu ciazy,to norma..jak czujesz taki bol,jak na @,to jest wszystko w jak najlepszym porzadku..,a kiedy masz wizyte u lekarza ?
dobra ja juz uciekam,papaski.wpadne jutro jak zaprowadze moje lobuzy do szkoly ,no chyba ze uda mi sie wpasc do was jeszcze wieczorkiem ,chociaz na chwilke :-)

reklama
Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was jest może z okolic trójmiasta? szukam testu Acon i niegdzie nie mogę go dostać. a jak pytam to się dziwią,ze testy są o różnej czułość i otrzymuję odpowiedź ze wszystkie testy mają 99%. Czasami się zastanawiam,czy te osoby sa na właściwym miejscu :baffled: .Bo nie bardzo wiedzą o czym mówie:no:
Może któraś z Was kupowała i wie w jakiej sa aptece.

Do góry