reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen- mnie to generalnie boli wszystko, czasem miewam tak bolesne @ ale dawno tak nie było- masakra jakaś, wrrrr....

ilona- ja z jednej strony bym chciała mieć już zrobione wszystkie badania i znać ich wyniki, z drugiej juz bym chciala być po wizycie u lekarza (też się troszkę obawiam, że ręce rozłoży i powie, że mu przykro) i wiedzieć co jest grane, chciałabym zobaczyć dwie kreseczki na teście i w ogóle to już sama nie wiem co bym chciała najpierw a co potem... :)

też jestem mulowata- nafaszerowana tabsami p.bólowymi, ale myślę, że pogoda nie jest bez winy i nieprzespana noc w moim przypadku. ;)

reklama
witam kochane
na poczatku gratuluje 2 kreseczek i trzymam &&&&&&&&&

rano was poczytalam ale mialam malo czasu na napisanie to mam teraz za swoje musze nadrobic kilka stron zeczywiscie forum 24/h hehhe
objadek sie robi spacerek zaliczony maly tez mi usol juz we wozku wiec mam roche dla siebie i dla was zeby nie bylo :tak::-)

aber
nie jestes sama ja tez plywas nie umiem wogole chyba sie wody boje moze przez to ze kilka razy w dziecinstwie sie topilam i zostal mi uraz .

dzis sie napilam slabej kawy po 6 tyg przerwie i sie przerazila rece mi dradzaly cala zaczelam sie trzas chyba slaba kawa mi niewskazana :-( ale musialam sie napic bo moj najstarszy syn wstal o 6.00 ide troche tv po ogladac do potem sie nie dopcham zaczna sie bajki i filmy u chlopow do zobaczenia pozniej

Karolina wpolczuje tego bolu..ja mialam takie pzred ciaza..,zwijalam sie z bolu i kwiczalam..teraz juz jest OK,czasami troche boli,ale nie jest tak zle..;-)
ja dzisiaj chyba szybko pojde spac,zasne razem z moimi dziecmi :tak::tak:

losiczka jak miło, że chociaż Ty nie zapomniałaś;-)
dziękuję, czuję się w miarę:tak: przy Kubie czułam się rewelacyjnie, a teraz czasami jest gorzej ale nie ma tragedii:-)
Trzymam za Ciebie kciuki:tak:

Katy my w sumie tutaj się poznaliśmy jak ja przyleciałam ponad 3 lata temu:tak: mąż jest już w UK ponad 7 lat, kupił dom zanim się poznaliśmy (jak to niektorzy mówią, że umiem się ustawić:-D ale mam to gdzieś:tak:), i jak na razie tak tylko coś rozmawiamy o poworcie, mąż ma naprawdę super pracę, jest bardzo zadowolony zwłaszcza z tego jak płacą:-D i na pewno nie wrocimy za rok, dwa tylko jak coś to pożniej, mi od początku bardzo się tutaj podoba:tak: i nie śpieszy mi się specjalnie do Polski ale czas pokaże, róznie w zyciu jest :)

Karolina ale ty spostrzegawcza :-D,dziciaki chodza spac 21-22,no ale ja to czasami do 1 siedze,wiec dzisiaj chyba pojde spac z nimi ,chyba ze pozniej mi spanie przejdzie bo tez tak moze byc ;-)
Pola to sie ustawilas :-D;-),moj maz tez ma dom,ale w Polsce,a my tam wracac nie chcemy :no:..no ale jak sama mowisz,w zyciu roznie bywa :tak:...a ciaza ciazy nie jest rowna,ja tak fatalnie czulam sie z cora..cale 9m.przytulalam kibelek..

Madlen może sama woda nie szkodzi, ale jeśli chodzi o basen to raczej chlor i bakterie nie:) Mimo wszystko poczekam co lekarz powie na wizycie a narazie pozostają spacery z pieskiem...chociaż i tak jakoś sił mi brak na ćwiczenia póki co..jak na 4 piętro wchodząc się męcze;/;)

madlen a jak hehe:-D trzeba umieć się w życiu ustawić:-D co nie??;-)
My mamy jeszcze w Polsce mieszkanie, tzn.mieszka tam babcia męża jeszcze ale przepisane jest na męża:tak: ja w bloku zawsze chciałam mieszkać a mąż nie bo już się w nim namieszkał:-D ja zawsze w domu za to mieszkałam. No ale czas pokaże co i jak kiedyś bedzie, na razie jest dobrze tutaj i nie ma co zmieniać:-)

Wiadomo, ciąża nie jest równa ciąży:no:

ania oj ja tez się męczę:zawstydzona/y: a co będzie pod koniec:szok: az nie chce myśleć ale z jednej strony cieszę się, że mam synka, przy którym wiadomo trzeba dużo robić bo może nie przytyje tyle co w ciąży z Nim:-D wtedy to tylko siedziałam w domku i jadłam:zawstydzona/y::tak: ale jak dwa tygodnie przed terminem pojechałam do Londynu, chodziłam, chodziłam, żeby jakoś przyspieszyć ten poród to tylko się umęczyłam jak głupia a na Młodego nic nie działało:no: nawet wywołanie porodu nie a co dopiero wycieczka:-D

madlen- taka mam pracę i za to mi płacą- kiepsko, bo kiepsko, ale płacą :)

co do basenów itp- to rzeczywiście chlor może nie być przyjazny- jezioro to jednak sama natura, a w wannie nikt obcy Ci nie siusia, więc poczekaj do wizyty u lekarza- podejrzewam, że nie będzie przeciwskazań, ale lepiej się upewnić i sprawdzić u źródła.
poza tym przecież woda odpręża i relaksuje- czy to w wannie czy podczas pływania, a za gorąca nie jest wskazana w ogóle nawet bez ciąży- choć ja tak lubie gorącą wodę i później czerwoną od tej kąpieli skórę. :) mogę się tego wyrzec oczywiście byleby fasolina była silna zdrowa i by przybyła do nas najwcześniej jak to będzie możliwe- nawet next miesiąc :)

qrcze dziewczyny zasypiam normalnie nad komputerem, więc chyba z Was musze wziąć przykład i na spacer dupsko ruszyć... :)

reklama
ANIA-ANECZKA JAK SIE IDZIE NA BASEN W CIAZY TO TRZEBA SOBIE TAMPON WLOZYC :-) SERIO:-)

POLAA JA SIE WKAZDEJ CIAZY CZULAM TAK SAMO POZA ZGAGA I ZAPARCIAMI :szok: WSIO OK BYLO DO KONCA KAZDEJ CIAZY PRACOWALAM A Z OSTATNIM TO NAWET WEGIEL NA 3 PIETRO WNOSILAM NO BO MUSIALAM

Do góry