reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczka znalazłam na allegro ten specyfik dla kobiet w ciąży ale cena :szok:

aniu
to super że serduszko już widać to szybciutko:) cieszę się:) Dbajcie o siebie:)

reklama
aneczka tak

violu ile? na wszelki wypadek siedzę, żebym nie zemdlała

aniu:-)

no to mnie zalało!!!!!! utonę chyba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
viola widocznie ma dobry sprzet w szpitalu dzien wczesniej nie widzieli nic i zle zmierzyli pecherzyk, bo podali mi 6,8 mm a wczoraj byl 13 mm a wciagu dnia rosnie okolo 1 mm wiec to zaezy od sprzetu lekarza tez sie zdziwilam ale skoro karte mi zalozyl to serduszko jest bo inaczej by czekal jeszcze zreszta lekarze tak robia

Ostatnia edycja:
ANIU SLICZNY SUWACZEK
DZIEWCZYNKI DLA MNIE NAJWAZNIEJSZE JEST ZEBY BYLA FASOLKA POTEM ZEBY BYLA ZDROWA A PLEC NA SAMYM KONCU A JAK SIE UDA I BEDZIE CORA TO JUZ SZCZYT MARZEN ZRESZTA JA MAM MALO MARZEN NAJWAZNIEJSZE ZEBY MOJE DZIECI MOJA RODZINA BYLA ZDROWA I TYLE :-)
A WIECIE CO ? MAM TAKA BARDZO BLISKA MEMU SERCU CIOCIE (CHORA NA RAKA:-() KOCHAM JA SZALENIE ALE ONA NIE JEST DOBRA DLA MNIE ONA WOGOLE JEST ZLYM CZLOWIEKIEM WSZYSTKIM ZLE ZYCZY ALE NIE O TYM CHCIALAM PISAC OTOZ ONA DZWONI DO MNIE WCZORAJ ROZMAWIAMY O DZIECIACH A ONA PROSTO Z MOSTU ZADAJE MI PYTANIE CZY SZYMONEK BEDZIE MOIM NAJMLODSZYM DZIECKIEM???:szok::szok::szok: NIKT NIE WIE ZE SIE STARAMY NIKOMU NIE MOWILAM A CIOCIA WIEDZIALA ZE NIBY WARSZTAT U NAS ZAMKNIETY;-) A TU TAKIE PYTANIE??? KIEDYS JEJ POWIEDZIALAM ZE TAKIE JAK ONA TO PALILI NA STOSIE ONA TO TAKA MOJA KOCHANA CZAROWNICA :-) KTORA OCZYWISCIE TEZ MI POWIEDZIALA ZE NIE BEDE MIALA CORKI :sorry2:

a no właśnie violu są sprawy ważne ważniejsze. ja robię maluchom zakupy raz w tygodniu- w sensie pampersy itp niezbedne gadżety i co tydzien przeżywam taki sam szok:szok:

losiczka a może to pytanie złej czarownicy to dobra wróżba? i los jej zrobi na złość, urodzisz śliczna dzieczynkę. Zła wiedźma dostanie po nosie i bajka będzie miała happy end

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny mam pauze w pracy wiec zagladam co tam u Was od rana i zamiast cos przekasic to zagladnelam na ten horoskop chinski o ktorym piszecie:-D,wyszla mi dziewczynka i tak sie teraz napalilam ze juz mysle o imieniu,normalnie sfiksowalam!!!

losiczka- może rzeczywiście to dobra wróżba- tak jak mówi piąteczka :)

piąteczka- teraz zalało, ale szybko przejdzie i następny miesiąc przed Tobą- zobaczysz, że będzie oki :)

viola, piąteczka- co wy zamawiacie że takie drogie? :-)

Hej dziewczyny, kciukaski za staranka i donoszonka jak co dzien :)
Co do soku malinowego na przeziebienie to czytalam gdziej ze w ciazy trzeba z nim ostroznie bo dziala wczesnoporonnie - nie zawsze zapewne ale ja kiedy nosilam pod serduchem synka na wszelki wielki nie pilam. Co do horoskopu chinskiego to poki co pierwszy rzeczywiscie synek a teraz niby dziewczynka - jesli sie udalo. Alez bym sie ucieszyla, no ale narazie musze cierpliwie czekac do 18 choc przychodzi mi to wyjatkowo ciezko - jeszcze tyleeeee dni eh. Milego dnia

reklama
Piąteczko bo mi lekarz powiedział (nie wiem ile w tym prawdy) na podstawie badań. które robili, że kobiety rzadko kiedy zachodzą od razu w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsów. Przeważnie organizm doprowadza najpierw do naturalnej miesiączki i dopiero od drugiego cyklu jest już 75 % szans na zajście A już od 4 cyklu 25 %:) Także durgi cykl będzie owocny u Ciebie :) Daj Panie Boże:) U mnie byl :) To się sprawdziło:)

Do góry