reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Piateczka to dzialaj ;-)
Losiczka F to dziewczynka,M to chlopiec
Karolina to najpierw bedzie Jagodka,a Hubcio bedize pozniej ;-),najwazniejsze to tak jak piszesz,aby bylo cale i zdrowe

reklama
Witam was jestem narazi spokojna, bylam wczoraj u swojego lekarza i tak jest to 5 tydzien i 7 dzien ciazy liczac od dnia ostatniej miesiaczki, dzidzius ma 3 tygodnie juz i mierzy 3 mm a p;echerzyk ma 13 mm serduszko juz malutkie jest i bije lekarz widzial i mi pokazywal takze karte ciazy mam juz zalozona za 2 tygodne kolejna wizyta boje sie ale wiem ze bedzie juz dobrze dostalm antybiotyk cefaleksyne na zapalenie ukladu moczowego i zurawit pije tez herbatke z zurawiny, i oczywiscie duphaston 3x1 tab. i lezenie w lozku, odpoczynek zero stresu i robienia czegokolwiek takze pisze do was z łóżka ściskam was bardzo mocno w ten zimny dzionek

KAROLINKO PISALAM WCZESNIEJ ZE WG TYCH HOROSKOPOW POWINNAM MIEC 3 CORKI :szok: I 1 SYNKA :-) WIEC U MNIE NIE WYCHODZI :baffled:NO I DOBRZE MOZE TERAZ JAK SIE UDA ZNOWU BEDZIE NA OPAK :rofl2:

ANIU DBAJ O SIEBIE I O MALENSTWO A WIEM CO TO JEST CHORY PECHERZ MASAKRA:-(

Losiczka a jak ci wychodzi z obraczki ??
bo u mnie ta wrozba wychodzi caly czas tak samo..a pierwszy raz robilam ja ,nim jeszcze zaczelam byc z moim mezem,to juz wiedzialam,ze bedzie trojka dzieci..:-)..i wlasnie taka kolejnosc..,potem tez tak samo..no ale na to trzecie to czekam...i mam nadzieje,ze sie wkoncu doczekam
a ja sie dzisiaj cos zle czuje..poce sie i jest mi niedobrze..chyba cos mi zaszkodzilo..bo nawet gdybym byla w ciazy,to na objawy za wczesnie..i bardzo zle wygladam na buzi..jakies pryszcze,plamy :szok:..nawet znajomy sie pytal,czy wszystko OK u mnie,bo zle wygladam..uuu..

MADLEN Z TYMI WROZBAMI TO U MNIE WSZYSTKO NA OPAK MOJA SIOSTRA CHODZI DO JAKIES BIOENERGOTERPEUTKI :baffled: I JAK BYLAM W CIAZY Z MALYM TYM OSTATNIM DZWONI DO MNIE I PYTA JAK TAM JEJ SIOSTRZENICA??? ZJECHALAM JA BO CO JAJA SOBIE ZE MNIE ROBI :baffled: A ONA NA TO ZE TEJ PANI BIO WYCHODZI ZE WKONCU BEDZIE CORA :-) A JAK URODZILAM MALEGO DZWONIE DO NIEJ I MOWIE GDZIE TA CORA? A PANI BIO WYMYSLILA ZE MOJ SYNEK MA ENERGIE DZIEWCZYNKI A CHLOPAK Z NIEGO NA MILION % WIEC JA TAM W TAKIE RZECZY NIE WIERZE ALE WROZKA WYWROZYLA MI ZE BEDE MIALA SAMYCH SYNOW :sorry2::sorry2::sorry2:

losiczka-:zawstydzona/y: przepraszam- jeśli chcesz tą córke to ją bedziesz mieć przecież :) ja wrożka esmeralda Ci to mowię :-D:-D:-D

aniu- uważaj na siebie i dbaj o was- to szczególnie ważny czas.

madlen- doczekasz się- zobaczysz, a może Twoje złe samopoczucie to właśnie fasolka?

Karolina nie ludze sie,ale jak okaze sie,ze jestem teraz w ciazy,to bede przeszczesliwa !!!
Aniu dbaj o siebie i malenstwo i uwazajcie na siebie ;-)
Losiczka,co ma byc to bedzie,wszystko zapisane w gorze ;-)..jak jest ci ta cora pisana,to ja bedziesz miala..&&&& :-)

reklama
Do góry