reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no to ja teraz do niedzieli nic nie będę robić tylko kciukasy za was zaciskać i oby mi się udało wycisnąć z nich to co dla was upragnione w tym cyklu, a za pozostałe w następnych cyklach :) tylko powoli dziewczyny, bo kciukasy mam tylko dwa, więc rozłożyc siły na tygodnie- dni...:-D:-D

suonko- kochana to nie urojenia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SUONKO ODWAZNA SZCZESCIARO :-):-):-) JA TAM NIE ROBIE TESTU BO NIE MAM GO A APTEKI OMIJAM Z DALEKA:-):-):-) NO I NIE BEDE LATALA PO CALYM POZNANIU ZA ACONEM JAK MOWICIE ZE TAK CIEZKO DOSTAC :baffled: ZROBILAM WLASNIE JESZCZE RAZ TEST OWU I ZNOWU DWIE PIEKNE KRESECZKI ACH SZKODA ZE TO NIE CIAZOWY ;-)ALE POCZEKAM NIE PODDAM SIE ALE BY BYLO SUPER BYLYBYSMY NA TYM SAMYM ETAPIE CIAZY HE HE
CO MOGE POWIEDZIEC? NO ZE :-):-):-):-):-):-):-):-)

TERAZ SOBIE TAK MYSLE ZE Z PIERWSZYMI 2 CHLOPAKAMI NIE ROBILAM ZADNYCH TESTOW POPROSTU @ NIE PRZYSZLA I WIEDZIALAM ZE JESTEM W CIAZY WIZYTA W 6 TYG CIAZY U LEKARZA POTWIERDZENIE I TYLE A TERAZ??? LICZENIE MIERZENIE SLUZ TAKI CZY OWAKI TESTY OWU TESTY CIAZOWE POTEM CZEKANIE :baffled::baffled::baffled: NO MAM NADZIEJE ZE TO JUZ KONIEC ZE JEST WE MNIE MOJE UKOCHANE MALENSTWO :-):-):-)

Ostatnia edycja:
SUONKO WG HOROSKOPU CHINSKIEGO POWINNAM MIEC 3 CORKI I 1 SYNA A W TYM MIESIACU WYCHODZI MI SYNEK :-) WIEC MOZE MI WYCHODZI ODWROTNIE :rofl2: DOPIERO LISTOPAD CORA :-)

KAROLINKO NIE NAKRECAJCIE MNIE BO CO JAK PRZYJDZIE@ ??? BEDZIECIE ZE MNA PLAKAC:-(

Witam laseczki:)

Zagubiona śliczny Ktosiek i jaki duży już:) Wracaj do nas głuptasku i to już....

Suonko,Losiczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja 2 dni przed @ też miałam cienia cień:) Także Suonko myślę,że rośnie fasolka:)

bobofrutku a czosnek?????????? czosnek bardzo pomaga no i może ten syrop dla ciężarnych a najlepiej jak już tak źle to idź do lekarza.

piąteczka nowy cykl nowa nadzieja:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja mam takie pytanko do dziewczyn które mają już dzieci,chodzi mi o krem przeciw rozstępom. Kupiłam sobie z ziajki ale tam pisze że stosować od 4 m-ca ciąży. Czy myślicie że faktycznie wcześniej może zaszkodzić?
2 lata przed zajściem w ciążę rzuciłam palenie i trochę mi się przytyło,a że jestem drobnej kości poszło mi w brzuch i teraz w 11 tyg już mnie tak wywaliło że szok:szok:.Z córką chyba w 7 miałam taki brzuch...

losiczko- wcale nie mam zamiaru nakręcać, a jeśli przyjdzie to będę plakać razem z Tobą- wiesz o tym :) ale póki co coś mi mówi, że raczej się będziemy cieszyć z Tobą

viola- podobno przy drugiej ciąży szybciej widać, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
qrcze ja też rzuciłam palenie dokladnie dzisiaj mija 7 m-cy i całkiem dobrze mi poszło .... w boczki :-D:-D:szok: no ale czego się nie robi dla maleństwa, prawda?

reklama
viola jeśli chodzi o ziajkę to rzeczywiście zalecają po I trymestrze stosować.
z takich bezpiecznych preparatów to FISSAN można od początku. ale koszt większy jakieś 20-25 zł. dostępny w aptekach. moja bratowa z bliźniakami jak była w ciąży stosowała i nie ma rozstępów. a miała bardzo duży brzuch.

suonko gratki wielkie. myslę że fasolka u Ciebie :-D

Do góry