reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczyny mogłyście mi nie mówić że Hubert to patron myśliwych bo ja jestem bardzo na nie zabijaniu zwierząt i teraz będzie mi się tak brzydko kojarzyć
ja tez nie jestem za tym,aby zabijac zwierzeta,a imie mojego syna nie kojarzy mi sie z jakims okrucienstwem do zwierzat !!!imie jak kazde inne,a ze patron mysliwych..coz...kadze swiete imie jest czyims patronem..a szczerze,to nawet nie widzialam,ze Hubert to sw.imie..,o tym dowiedzialam sie,jak juz maly przyszedl na swiat :tak:

reklama
Madlen usg genetyczne to nie takie normalne jest dużo dokładniejsze ,jest częścią badania prenatalnego,samo usg trwa koło godziny i lekarz wszystko dokładnie mirzy itd.Teraz usg genetyczne prywatni lekarze robią często w ramach wizyty bo normalnie to koło 250-300zł kosztuje, chyba,ze się skończy 35 lat to można bezpłatnie

lorelain nie wiedziała:( ale ale samo to że jest patronem to już cośużo imion nie ma swojego patrona.Np mój brat dał synkowi na imię Bartłomiej i wszyscy się dziwili czemu Bartłomiej a nie Bartosz bo Bartosz ładniej A imię Bartosz nie ma patrona bo to imię pochodne utworzone od pierwowzoru Bartłomieja:)

violu nie martw się, z pewnością jest wszystko ok

a ja dziewczyny jestem zdecydowanie mięsożerna. cóż. zwierzęta kocham- mam w domu niezłe zoo ale taki dziczek- pycha. z tego co kojarzę to którejś z Was mąż jest myśliwym? karolina? nie pamiętam

Viola to sporo kosztuje,a ty bedziesz miala jakies znizki ? no i czas trwania tez znacznie dluzszy niz normalne usg..,szkoda,ze lekarze nie robia takiego dokladnego wiekszosci pacjentek..i ze znizka..,a najlepiej darmowo..

viola gdzie takie ceny???? masakra!!!!!! ROZBÓJ W BIAŁY DZIEŃ!!!!!!!

JA MIAŁAM ROBIONE USG genetyczne i płaciłam 70 zł -tyle co za normalne- 300 zł kosztowało w prywatnej klinice usg 4d z badaniem przepływów oraz echem serca

Madlen
ja chodzę prywatnie do lekarza i mi zrobi w ramach wizyty a resztę badań prenatalnych będę miała za darmo bo mam skończone 35 lat

piąteczka no to będzie z badaniem przepływów oraz echem serca

Kurcze dzieweczyny naprawde nie wiem czemu to wszystko jest takie drogie!!! Przeciez i tak jest nam trudno , dlaczego jeszcze musimy myslec o kosztach leczenia. A przeciez ilu z nas nie stac na pewne rzeczy ktore pomogly by nam zostac mamuskami

violu rozumiem- bo takie standardowe usg genetyczne to jest właściwie poszerzone tylko o przezierność karkową, obecnośc kości nosowej i coś jeszcze czego nie pamiętam

reklama
kurcze Mateusz obudził się z płaczem...okazało się, że się posikał do łóżka, patrze a on cały rozgrzany...ma 38 stopni. Mam nadzieję że go nie rozłoży.

ViolaPop
- myślę że na takim etapie ciąży lekarz może podejrzewać płeć, ale ja bym się tak na 100 % nie nastawiała. To jeszcze bardzo wcześnie.

Do góry