reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy zazdroszcze koncertu,ja juz dlugo na zadnym nie bylam,a ira u nas miala kiedys grac,ale ze wzgledu na nazwe nie mogla..
Suonko czekam niecierpliwie na wynik twojego testowania..juz nie moge sie doczekac..&&&& za 2 kreseczki
Lorelain ja tez czasami wymyslam imiona..,ale nie mam jakiegos konkretnego..chcialabym Lenke,jak suonko albo Emily,no i jeszcze Emma mi sie podoba..ale jak juz uda mi sie zajsc w ciaze i urodzic,to imie wymysla moje smyki..;-)..dla chlopca nie mam zadnego..:no:
Losiczka dobrze,ze robilas te testy owu,bynajmniej wiesz,co jest grane,a swoja droga to nie wiedzialam,ze wysokosc tego hormonu,utrudnia zagniezdzenie ..
a nam sobota minela jak zwykle rodzinnie..,na kompa nie bylo zbytnio czasu..no i pofarbowalam sobie wlosy,bo juz mi moja siwizne bylo widac ..

Ostatnia edycja:
reklama
No to faktycznie dla dzieciaczka nie zabardzo, co prawda tego piwa tam nie czuc ale jest ok 250 ml wiec takiemu maluchowi mogloby zaszumiec :-D
A co to same zostalysmy???:szok:

Lorelain nie wymyslaj dla chlopaka bo bedzie dziewczyna.u mnie bedzie maksymilian i marysia. A jak juz wczoraj pisalam wpraszam sie do ciebie na te pysznosci jak tylko obie bedziemy mialy brzuszki. Jestem z jastrzebia ;););)Ten ovuwiew jest wygodny bo nie musze kompa wlaczac zeby zapisac temp.

Roszpunka - hehe ja oczywiscie jak najbardziej zapraszam...ale pod warunkiem że zaciążymy!... obie będziemy miały motywację :-)

właśnie wpierdzielam chrupki i oglądam Masz talent ;) ... ja cały czas coś jem, w pracy jestem zawsze pierwsza do zamawiania jedzenia z cateringu, a warze tylko 48 kg i jest to straszną moją zmora bo czuję się mało kobieco i mam wrażenie że każdy patrzy na mnie z politowaniem jakbym była anorektyczką eeeeeeeeeeh

Ostatnia edycja:
Co do toru to jest bardzo prosty ja tez jestem anty talent w tych sprawach

Po krotce

Piwo sie podgrzewa dodaje sie maslo i cukier,kakao
Jajka miesz sie z maslanka i dodaje do piwa
Reszte suchych skladnikow miesza sie razem i dodaje do plynnej czesci tyle :szok::szok::szok:

Potem tylko philadelpha z c.pudrem plus troszke masla :tak: na biala mase do posmarowania po wierzchu plus troszke kakao do posypania

Jest bardzo latwy i pyszny

Katy wyglada apetycznie i wydaje sie byc latwy w robieniu,to napisz ile czego ma byc i jak dlugo piec ??..moze w tygodniu zrobie tylko najpierw musze kupic sobie baszke okragla..bo wstyd przyznac,ale nie mam :zawstydzona/y:

Losiczka przykro mi z powodu @:( ale pewnie niedługo będzie fasolka;)

A ja tak się cieszyłam że zaczął się już 12 tydzień a on zaczął się tak pechowo:(Tak zaczął boleć mnie brzuch tak dziwnie jakby skurcze wzięłam no spę i trochę przeszło,później znowu zaczęło ,zadzwoniłam do lekarza kazał wziąć 2 no spy i się nie martwić, mówił że jak nie ma plamień to nic złego się nie dzieje.Wizytę mam dopiero 22.

lorelain my dla dziewczynki mamy Liliana ale przez jedno n ,bo ja mam imię z 2tt i całe życie muszę się tłumaczyć... A chłopiec będzie Szymon:)

reklama
no tak to jest zostawic Was na chwilę!!!!!!:szok:
później ogarnąć nie sposób

jeśli chodzi imiona to u mnie są: madzia, kuba, roksana bartuś

ciasta- beztalencie ze mnie totalne

Do góry