reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej wszystkim
w koncu sie obrobilam ( w miare ) wiec mam chwilke na zajrzenie do was
Madlen ja uwielbiam IRE a 2 lata temu bylam na London Live organizowanym bodajze przez PKO Bp
Koncert byl za darmoche a byli:
Lady Pank
Brodka
Bracia
Kajah
Beata Kozidrak
Doda
Kukulska
Wilki
i normalnie bylo zajebiaszczo

Suonko no to tylko pozostaje nam wszystkim trzymac &&&&& za testowanko ;-)

Losiczka juz napisalam o kciukasach ale zobaczylam twoj wpis przykro ale jeszcze bedziesz sie cieszyc swoja fasolka :happy:

Karla
to zrob mezowi prezent i zaskocz go dzisiaj w lozku jakas fantazja a moze i dostanie gratisowy spozniony prezent nie dlugo??? :szok::szok::szok::-DSto lat dla niego :tak:

Dziewczyny znalazlam cos fajnego na you tube moze ktoras skozysta
rewelacja :tak:

http://www.youtube.com/watch?v=M9TdjJyTxlI&feature=related

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wczoraj sciagnelam sobie BB na telefon i dzieki temu moge was czytac w szkole hehe.co do pamietania o temperaturce to sciagnelam sobie z android marketu program do opisywania cyklu,nazywa sie ovuwiew jest w pl wersji jezykowej zapisuje temp sluz i mase innych objawow,pokazuje wykres temp i co najwazniejsze zaraz po budziku wyswietla komunikat zmierz temperature. I juz nie musze pamietac.polecam zapominalskim.

losiczka przykro mi że @ przyszła. tule mocno. mam nadzieję że mężu da się przekonać i będą staranka i tym razem owocne. trzymam &&&&&&

suonko trzymam &&&&&& za testowanko

karla
wszystkiego naj dla męża. wykorzystaj jego urodzinki i działajcie

wszystkim życzę miłego weekendu. za testujące trzymam &&&&&&& a staraczką życzę owocnego weekendu.

ja kończę pracę i uciekam do domku. dzisiaj moja mamusia ma imieniny więc jadę do niej na pyszna kolacyjkę.
wpadne do was dopiero w poniedziałek. buziaki kochane. pa

dziekuje w jego imieniu:)
my własnie zaraz jedziemy z działki do domu, potem godzina drogi na 18 naszego kolgi:)
ale w miedzy czasie chce niespodzianke zrobic mezulkowi:) a nóż widelec bedzie mała dzidzia.

karla21 owocnych boboseksów jak to mówi Ilonka :-p
roszpunka fajna opcja z tą aplikacją na telefon ;-)
losiczka nadzieje zawsze umiera ostatnia... szkoda. Powodzenia w następnym cyklu, jakoś przekabacisz męża ;-);-)

Ostatnia edycja:
Wpadam się przywitać :)

siedzi mi zapiekanka w piekarniku i czekam to nawet zdążyłam was nadrobić :-)

Później planuje upiec ciasto a moje dziecko na samą myśl się oblizuje bo on jest ciasteczkowym potworem :-D

losiczka - dobrze, że wiesz co jest przyczyną, teraz tylko to wykluczyć i działać ! ... zdążyłabyś się jeszcze załapać na sierpień?

Suonko - to co jutro testowanko? :tak:

Roszpunka - hmmm wydaję się byc ciekawe, ale boje się że wtedy to dopiero zaczęła bym świrować :sorry: .... ja wyznaję zasadę że tylko spokój może mnie uratować :rofl2:

aha...
dzisiejsze zakupy super udane... młody zaopatrzony w buty zimowe a ja przyokazji kupiłam sobie spodnie rurki do kozaków, dwa sweterki i fajne rajstopy cieple do spódnicy. Ostatnim razem jak kupiłam rurki to zaszłam zaraz w ciąże i długo w nich nie pochodziłam :sorry:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-) dopiero wrociłam z pracy :crazy: męczący dzien ! teraz czas na odpoczynek :tak:
Suonko87 kochana jutro jak zatestujesz to szybko pisz niusa bo kurde denerwuję sie chyba bardziej niż Ty :happy: a masz jakieś objawy??

anaber trudno powiedzieć. Wydaję mi się, że otoczka sutka zrobiła się bardziej brązowa pojawiły się takie zgrubienia jakby gruczoły. Ponadto bolą piersi i czasem czuje takie pieczenie. Naciągając można jeszcze dodać senność, zmiany nastrojów, brak apetytu, częste siusiu ale to objawy względne i mogą występować w różnych przypadkach ;-)Wszystko okaże się jutro jak @ nie przyjdzie bo jak narazie jej nie ma :-) a u Ciebie już jakieś objawy są?

Suonko już troszkę mniej pobolewa mnie brzuch ale czasem jeszcze czuje, piersi strasznie tkliwe:baffled: i zgaga obojętnie co zjem to zgaga :angry: a mam dużo zachcianek no i te cholerne wzdęcia. A no i spać spać mi się chce ;-)

reklama
Do góry