reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam porannie z kawką :)

Karolekk
ja tak jak i siula uwierzyłam testom ....
jak widać na suwaczku ... :-) wcześniej obserwacja przez 5 m-cy ( ale bez mierzenia temp). i ta samoobserwacja nie przyniosła efektów. Bardzo dobrze zrobiłaś, że przytulałaś się mimo wyników testów... wiesz co ??? śluz mogłaś mieć już po owu - dlatego że on "schodzi" z szyjki ... trzymam kciuki :) :-)

losiczka kochana ... trzymam kciuki - chyba jednam mąż nie podjął ostatecznej decyzji na NIE :-) EXTRA !!!!!!!!!!!! przytulajcie się ... a Ty tam w kalendarzyku notuj swoje... :-), że niby wiesz spontanek, ale wyliczony :) :-) och trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!! :tak:

anusia 88sc u wujka google czytałam dobre opinie... - nie martw się! Klinika to brzmi poważnie i profesjonalnie. :-) Na pewno pracują tam świetni fachowcy i już niedługo będzie fasolnika. Zapytaj ich o to HSG. Zresztą na 100% zlecą Ci mnóstwo badań z krwii. I na kolejnej wizycie ułożą plan. TRZYMAM KCIUKI - kiedy masz wizytę, żebym mogła trzymać najmocniej ???

madlen lubię te klimaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

reklama
Bietka możliwe, że tak właśnie było z tym śluzem. Poprostu trochę zgłupiałam od tego:baffled: ale testów nie porzucam i w razie czego w następnym cyklu też zastosuję. Ja mam nieregularne cykle więc muszę sobie trochę pomóc w określeniu owu. Narazie działam dalej, a testowanie za jakieś 2 tygodnie, jeśli @ nie przyjdzie wcześniej.

hej skowroneczki!

oj dziewczynki naładowałyście mnie z rana optymizmem!!!!!!!!!
w poniedziałek zaopatrzę się w testy i od piątku do dzieła!!! zaczęłam mierzyć tempkę- co prawda nie wiem jak mi to wyjdzie w sensie pilnowania godziny - bo maluchy strasznie krzyczą rano AM!! no ale spróbuję

miłego dzionka

Witam kochane:)

Wczoraj mnie nie było a tu tyle do nadrabiania.....

Karla
witaj Widzę że Cię dziewczyny super przywitały hihi regulamin the best.

Losiczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co za wredna @ jeszcze przy takiej temp:) Ale widzę,że nadzieja jest:), pewnie w głębi serca mężulek też chce córuni:)

Karolek ja miałam tak jak siula 1 cykl stosowałam testy przytulanko dzień przed pozytywem i dzień po:) i się udało

Cześć dziewczynki ;-)

Ja też w tym cyklu stosowałam testy owu i mierzyłam temperaturę i zobaczymy co z tego wyjdzie... Dzisiaj mam termin @. Trzymajcie kciuki żeby nie przylazła wredota :-p W poprzednich cyklach starań nie trafiałam w owu bo cykle mi się trochę poprzestawiały. Więc testy owulacyjne są bardzo pomocne :-p
Losiczka miałyśmy razem w ciąży chodzić a tu @ wredna przy takiej temperaturze... do mnie też chyba przylezie bo coś brzuchol boli okresowo...

Suonko patrząc na Twoją temp to są duże szanse na fasolkę , a który cykl się starasz?

Ja dziś zaczęłam 12 tydzień:tak: Za tydzień we wtorek usg genetyczne...

Witam wszystkie panie , poczytalam obecne posty :) bietka : dziekuje badzio a wizyte mam 14 list czyli w ten pon o 16.30 . boje sie troche i mam mega stresa zobaczymy jak wizyta ... mamy pania dr . piekarz ponoc bardzo super lekarka ale okarze sie w praniu .. dzis jade do tesciowej bo tez sioe dopytukje przel tel jak tam nasze staranka o wnusia /wnusie :) . trzymam kciuki za foseleczki kture juz kochane macie oby tak dalej i zeby karzda z nas mial wkoncu ta upragniona fasoleczki. postaram sie wejsc tu jak tylko przyjade od tesciow ... pozdrawia wszyske kolerzanki i zycze milego dzioneczka. buzki dal wszystkich :)

WITAJCIE KOCHANE COS NIE TAK ZE MNA TZN WCZORAJ PO PRZYTULANCE WRAZ Z PLEMNICZKAMI BYLA KREW WIEC BYLAM PEWNA ZE TO @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: CALA NOC NIC DZISIAJ TEZ SUCHO !!!!! TEMP SPADLA ALE W NOCY SPALAM 2GODZ :baffled::baffled::baffled: HELIKOPTER NADAL WIEC MOZE JEDNAK FASOLKA????? OCZYWISCIE TESTU NIE KUPILAM WIEC NADAL NIE WIEM NA CZYM STOJE JAK SIE NIC NIE WYDARZY W PONIEDZIALEK TEST :-):-):-)ALE JA JESZCZE NIGDY TAK NIE MIALAM JAK @ PRZYSZLA TO ODRAZU POWODZ !!!!MOZE NIE POTRZEBNIE ROBIE SOBIE NADZIEJE DAM WAM ZNAC WIECZORKIEM CO I JAK
TRZYMAJCIE KCIUKI !!!!!!!!!
SUONKO MIALAS DZISIAJ TESTOWAC?????TZN POTWIERDZIC II KRESECZKI
:happy::happy::happy:

reklama
witam .pisze teraz bo pozniej juz raczej nie poklikam z wami
jak nie padne ,to zajrze wieczorem ;-)
Karolek to testujemy razem,wiedzialam ze ktoras ma cykle podobne do moich,ale nie bylam pewna ktora :sorry:..ja chce testowac 25..o ile @ nie przyplata sie ;-)..zaciskam &&&& za ciebie ,aby byly 2 kreseczki :tak:
Suonko &&&&&,za pozytywny wynik testu :-)
Losiczka a moze jednak to fasolka ???..rob ten test kobieto,a nie trzymasz nas tu w niepewnosci !!!

Do góry