reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczka ja stosowałam firmy Hydrex - testy LH :-)
ja mam cykle 30 dni i zaczęłam 13 dnia - 15 dnia już był pozytyw
przy cyklach krótszych odpowiednio wcześniej się testuje , około 2 dni wcześniej niż przewidywana owu.
Np. cykl 26 dni ... owu 12 dc, zacząć testowanko można już 9,10 dnia cyklu :))))

reklama
PIATECZKO ALE ZANIM MU SIE ODDALAM :sorry2::sorry2::sorry2: ZAPYTALAM A W SUMIE STANOWCZO STWIERDZILAM ZE DALEJ ROBIMY CORE !!!!! NIC NIE ODPOWIEDZIAL ;-) ANI NIE ZAPRZECZYL:-) TO NAJWAZNIEJSZE MUSZE TERAZ PRZEZ 9 DNI BYC GRZECZNA :happy2::happy2::happy2:

losiczko skoro nie zaprzeczył to znaczy, że chce:-) ale jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to może daj mu myśleć, że to już nie jest "na siłę". Ty rób swoje a on niech sobie myśli, że parcie na szkło minęło.
Ja tak jak Ty zbroję się na wojnę ale zachowam to dla siebie- m zadowolony, ale nieswiadomy zaplecza tej operacji:-)
Jak się uda niech rozpowiada jaki to z niego bohater:-) oni to lubią. A my w końcu po to jesteśmy mądrzejsze i sprytniejsze od facetów, żeby nimi manipulowac i uzywac dla potrzeb własnych:-D

piąteczka - nie no, może być pięknie i przy "walkowerze", ale zapytaj Losiczkę... hihihi, gwałt jest tez przyjemny i nawet sobie niektórzy chwalą...

Witam wasz dziewczynki , nie bylo mnie raptem 1 dzien atu tyle do nadrobienia mam do czytania o wy .... nie ladnie , mialam wpasc ost tu ale musialm z mama jech do szpitala ... w wiemy jak to ew naaszych spitalach zanim nas przyjmia ... modlen79 : powiem ci ze nutka bardzo fajna ja osobiscir b. lubie ten zespol i ich piseneczki takie fajen slowa maja i teksty do nastroju ........ bietka84 : dziekuje ci za odp na pyta o hsg musze sie zapytac lekarza rzeczywiscie .... a tak ogulnie dziewczynki zapisal sie do kliniki GYCENTRUM w katowicach na 1sza wizyte i mam miec zrobione rownierz usg i podany plan leczenia ... slyszalyscie cos na temat tej kliniki ?? niby opinie ma dobre i chwala tam lekarzy w pn 14 list mam wizyte popoludniu pomyslelismy z mezem ze zaczniemy cos dzialc prywatnie bo rok to troszke dugo i wykancza nas powoli chodzenie na kase chorych zobaczeymy co mi lkerka powie po tyum usg jak sie zr prywatnie poruwnam lekarzy bo ost mialm roboine w okr przed wakacyjnym wiec i moze sie cos znienilo w badanie okaze sie mamy cicha nadziej ze moze sie wkoncu cos ruszy i bedzie wkoncu ta oczekiwan fasolka .... :-)pozdrowianka dla wszystkich :happy:

Witam Was dziewczynki w sobotni poranek:-) śpicie jeszcze?
Jak już Wam pisałam, w tym cyklu zaczęłam stosować testy owu. W niedzielę miałam test pozytywny, ale później przez cały tydzień miałam śluz płodny, a wczoraj dużo śluzu BJ. Nic z tego nie rozumiem:szok: chyba owulacja u mnie nie wystąpiła tak jak piszą w testach 24-36 godzin po pozytywnym tylko dużo później. Na szczęście nie skończyłam przytulanek zaraz po pozytywnym teście, chyba nie warto tak do końca na nich polegać:baffled:

reklama
Witam Was dziewczynki w sobotni poranek:-) śpicie jeszcze?
Jak już Wam pisałam, w tym cyklu zaczęłam stosować testy owu. W niedzielę miałam test pozytywny, ale później przez cały tydzień miałam śluz płodny, a wczoraj dużo śluzu BJ. Nic z tego nie rozumiem:szok: chyba owulacja u mnie nie wystąpiła tak jak piszą w testach 24-36 godzin po pozytywnym tylko dużo później. Na szczęście nie skończyłam przytulanek zaraz po pozytywnym teście, chyba nie warto tak do końca na nich polegać:baffled:

kochana wierz,ja tylko w jednym cyklu korzystałam z testu owu i co jestem w ciąży a przytulanko było dwa dni przed pokazaniem dwóch kresek na teście owu i jeden dzień po...,a więc kochana teraz to tylko dwie kreski na ciążowym -trzymam kciuki A I PAMIĘTAJ ŻE TO FORUM SAMO ZAPŁADNIA HE HE:-)

Do góry