• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczka :-) nonono.... nie zapeszam... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

suonko kiedy testujesz ????

viola - fanatstico - minęły najbardziej zagrożone tygodnie - jupi !!!!!

reklama
witam was dziewczyny sobotnio!

wczoraj mnie nie było i miałam sporo nadrabiania. tyle popisałyście ze nie wiem co miałam której odpisać

witam nowe staraczki i trzymam &&&&&&&&&&&&& za wszystkie

losiczka mam nadzieję że @ się nie rozkręci. ale widać mężu chyba nie odpuści i będę jakby co nowe staranka. życzę ci bardzo tej córy.

piateczka ty to jesteś niemozliwa. uśmiałam się z tych twoich postów. :-D regulamin super. nic tylko sie pod nim podpisać

bietka
myśl pozytywnie. następna wizyta i będzie serducho jak dzwon

viola jak ten czas leci juz 12 tydzień. jeszcze tylko 28 i będziesz miała swoje dzieciątko na rękach

madlen trzymam &&&&&&& jeszcze 2 tygodnie i będzie wiadomo

suonko i co zatestowałaś? pochwal się jaki wynik? mam nadzieję że II kreseczki

losiczka ja też mam nadzieję, że @ robi sobie z ciebie jaja- tzn, że jej nie ma i nie będzie- tylko chciała ci powiedzieć przez tą plamkę, że będzie tęskniła za toba przez najbliższe 9 mies:-)

Dziewczynki kochane testuje jutro jak @ się nie przypałęta :-):-):-) Boję się bo już nie mam testu o czułości 10 tylko standardowy 25 i chciałabym zobaczyć wyraźne kreseczki :) :-p

Dziewczynki ilonka mi wyjasnila ze jak temp tak mocno spadla to zle :-(:-(:-(to ze nie spalam nie ma zadnego znaczenia:-(ja sie nie znam na temp wiec pewnie przyjdzie ta cholerna @ i jak mnie zaleje to bedzie powodz:-(
kurde nigdy tak nie mialam wiec tlila sie we mnie malutka nadzieja :-(ale na te chwile @ nadal nie ma :-):-):-) wiec kurde mac bede sobie marzyla:-d

reklama
DUPA DUPA DUPA WLASNIE MNIE ZALALO :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I TERAZ TAK SKORO WYCHODZILY MI TESTY OWU POZYTYWNE TO MAM WYSOKO POZIOM LH KTORY W FAZIE POOWULACYJNEJ NIE POZWALA NA ZAGNIEZDZENIE WIEC MOJE DROGIE KOLEZANKI BEDE MUSIALA ZROBIC BADANIA WIEC NAWET DOBRZE ZE ZROBILAM TE TESTY BO PRZYNAJMNIEJ WIEM O CO CHODZI
DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE ZA NADZIEJE ALE ZACZYNAM NOWY CYKL KURDE JUZ OBMYSLAM PLAN :sorry::sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry